Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]başını hafif yan tut doktoor karnım agrıo[/size]
Mahmut BABURKatılımcı:flowers::flowers:
Mahmut BABURKatılımcı:yerlerde::yerlerde::yerlerde::yerlerde::yerlerde:
Mahmut BABURKatılımcıben dgs degilde öss ile demiştim dgs hiç aklıma gelmemişti dgsye girebiliormuyumki girmek için ne yapmalıyım_?_ teşekkürler
Mahmut BABURKatılımcıeee açıldımı bari
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]ceviz jale getirdi getiren jale degil ceviz:D M.U.R.[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]tanımıom güven[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]elbette cebir yani matematik en çok nefret ettigin ders cografyamı tarihmi[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]son zamanlar yaptıklarıma bakma nolur benim aklım başımda degil[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]şeytan diyo kapat telefonunu bi daha açma sıkıldım beee yeteer :@:@:q:@[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]yhaaa durum o kadar wahimmi gerçekten ama ben mezun oluncaya kadar nolur bilinmes artı her köyede bi vet gelir heralde :crying:emegine saglık [/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]kafama koydum kırcam:laugh::laugh:sen alttaki forum oyunlarının 3 sayfası war 2 ve 3. sayfadaki oyunlarada cwp yas hep bu konular dewam etmesin sıkıldım ben bu konulardan[/size]
22 Eylül 2007: 17:48 yanıtla: VETLER BİRLİK OLALIM E-POSTA GRUBUNA UYE OLUN SESİMİZİ HEP BİRLİKTE GÜRLEŞTİRELİM #40055
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]üye oldum saolasın[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]elastik[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]geveze:w00t:[/size]
- YazarYazılar