Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]gelen şans çadırı H.O.K.[/size]
Mahmut BABURKatılımcıenteresann bilgiler saol
Mahmut BABURKatılımcıİşinde iyi olan birisini överken hakaretle iltifat eden bir
Türk’ten başkası olamaz. (şerefsizin oğlu ne is yapmış be kardeşim,
helal olsun)
[size=x-large]nefret ederim ölelerinden [/size]Otoyolda, otomobilin gaz pedalına tuğla koyup, yorulmadan kullanma
*>* >fikri bir Türk’ündür. [size=x-large]ama bu iyi bi fikir baq takdir etmek lazım:D saol emegine saglık[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]polis arabasına binmişler arabaya nolmuş[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]takva[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]ewet bugün ders kaydı yaptım we daha önce hiç yapmadıgım bi şekilde resmen 2. sınıf oldum:D[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]kayseri[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]ben dewamlı olarak dewamsızlıgımı son gününe kadar kullanırım:D:D:D alttaki mesajlara cwp yaz.@[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]orada av malzemesi satmaya baslamis avcilara nolmus[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=xx-large]birini heran özlüorum zaten heyy alttaki en son ne zaman kaçak bişi yaptın[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]ama diger türlüde şımarmazmı.:S heyy alttaki okulda dewamsızlık çok yapma[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]en yakın arkadaşlarımdan biri ıspartada okuo şu an merwe[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]bakkala gitmiş bakkala nolmuş[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]ayı[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]tutmadı temiz havada koşuya çıkmak için donmayı göze almak lazım daha gencim ben senn alttaki yarın okuldan kaytarmayı düşünüon[/size]
- YazarYazılar