Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]hani soru ben orucu açalı 1 saati geçti:D karsın en güzel yanı[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]sen benimsin hayal gözlüm şu yarınlar ikimizin[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]ikiside Türkiye:D tostun kaşarlımı sucuklumu[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]at demedimki ben yat hani warya denizde insanları gezdirir:D en son 1 ay önce gitmiştim sen alttaki en son ne zaman yüzdün[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]karsta böyle bişey yapmam imkansız:S ama yinede saol beni düşündügün için alttakiiii aloooo sakın kimseye küsme[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]2 yıl önce peki sen alttaki en son ne zaman yata bindin[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]sanmıştım benimsin yine yanılmışım[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]geçen dönem sen alttaki en son ne samn tost yedin[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]harika[/size]
Mahmut BABURKatılımcıthemem wrote:aslında bende aynı seyi dusunuyorum farkı yok gibi ama adı etli ekmek işte,
birde konyalılar yapınca farklı bir tat oluyor :bravo::unsure:[size=x-large]ya şimdi buralarda fırınlar diger işlerinin yanında kıymalı pidede yapıolar ama adı fırın herşeyi yapıo dolayısıyla profesyonel degiller konyada sırf etliekmekçiler war sen malzemeleri alırsın kasaplarda makinası olur o karıştırır ve etliekmekçide yapar çıraklık okulunda bölümü bile war [/size]

konya etliekmegi
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]saol zannederim bu sene çok faydası olacak bunların bana[/size]
Mahmut BABURKatılımcı:flowers:[size=x-large]saol bilgilendirmen için[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]bende bi tane mazda 6 yaptım ama dedigin gibi parça çok kısıtlı emegine saglık[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]hakkattende yapmış yapacagını[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]görmemiştim başta gerçek sandım ama bilgisayardan yapıomuş
[/size] - YazarYazılar