Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]acılarınçocugu:D[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]hemde baya bi çok sen alttaki dün gece geç yatmışsın[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]annesi veterinariuma üye olmuş veterinariuma ne olmuş[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]bu zamanda ders mi çalışılır yahu kötü örnek oluosunuz okul yoq ders yoq prensip meselesi doktooor ben karsa gitmek istemiomm yaaa[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]caminin resmi yandı b.o.i.[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]birinin hatasını arkasından söylemek yerine yüzüne söylemeden duramam çogu zaman arkadaşlarımı bu yüzden kaybederim[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]olur heyy sen alttaki babanı kızdırma şu sıralar yarın okula gidince öslersin baq[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]eski komşumuzun ismi samet[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]havaya baglı ama çadır olabilir meşgulmü çewrimdışımı[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]saman[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]ben tek seni sewdim büşraaa[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]bende herşeyin gönlünce olmasını dilerdim [/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]boşwer zaten yazın ortasında dersi ne yapacaksın:D şeytan diyoki karsa git ewi degiştirince konyaya geri dön degilse orda boş boş 10 gün bekleyemiceksin diyo[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]haydar jilet ustası b.d.s…[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]terkedilmiş[/size]
- YazarYazılar