Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]ne sana yagı bozulmuşmu[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]walla öle oldu ya şimdiden kaplama yaptırdım dişime bende seni benim dişlerimi gözetledigin için hapse atardım ben o yüzden gülemiorum bile[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]bugün degil geçenlerde oldu o:sm_cry:[/size] sonuçta o da bi kız illaaki kavga edecek bi neden buluo heyy alttaki geçenlerde sigara içilmez levhası önünde sigara içmişsin sırf gıcıklık olsun diye ayıp degilmi
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]off konya off[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]sen üstteki sen ii bi moderatörsün[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]yoq özge[/size]
Mahmut BABURKatılımcıuşagım ha bu virüsün zararları ne olaki msndeki tüm ifadelerin artık burunları uzunmu olacak
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]güzel sorular themem emegine saglık[/size]
8 Eylül 2007: 12:36 yanıtla: VeriLen keLimenin harfLerinin yerLeri değiştiriLerek yeni anLamLı keLimeLer oLuşturma #39378
Mahmut BABURKatılımcıarazi soruyorum insert
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]görünmez arabamla hız yapardım:S polisler bugün old. gibi cesa yasamaslardı o saman:@[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]geçen sene heyy alttaki en son ne zaman canın sıkıldıgı için resim yaptın[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]esrarengiz[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]yaşasın yemek yemeek ama ikiside mümkünse:) bi virüs bulundugunda silmi onarmı hangisini tercih edersiniz[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]canım aldın can ewimden wurdunya sende küstüm sana faydası yoq geri dönsende[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]aybars diye bi tanıdık yok bedia[/size]
- YazarYazılar