Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]aşk sana zormu geldi[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]yemedim tuttu sen alttaki bilgisayarla ilgili çok bişi bilmiomuşsun dogrumu[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]jalenin dedesi zıpladı o.m.n.[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]geçen gün heyy alttaki en son ne zaman birini sewdin[/size]
7 Eylül 2007: 07:59 yanıtla: Erkeklerİn Yapip Kizlarin; Kizlarin Yapip Erkeklerİn Yapmadiklari…. #39278
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]bayanlar daima duygu sömürüsü yaparak istediklerini yaptırabilir ama erkeklerin böle bi şansları oldugunu düşünmüorum[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]eee hani cwp hani ban_?_[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]ya bise hocalar ilk hafta gelmeyinde bizde rahat edelim dediler bazı arkadaşlar uymuo ama ben hocamın sözünü dinlerim senn alttaki geçenlerde az mesajı olanlara bakıp bakıp dalga geçiomuşsun baq sen hiç mesaj atmıya atmıya onlar seni geçmişler şimdi naberr[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]ben seni direk olarak silahla wurup öldürürdüm[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]sen üstteki bir dahisin ayrıca sen fenerbahçelisin(sana göre bi iltifat bu tabi)[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]tek kelimeyle aşık diger bi tek kelimeyle huzursuz[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]büşraaaaaaaaaa[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]themem irresistable texas38[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]wsenin için forumdaki msjlarına cwp yasıorum sen alttaki napardın benim için[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]şok şok şok konyalinin mesajlarına dayanamayan irres artık siteye girmeme kararı almış edinilen bilgiye göre ortalama günlük 10 mesajı olan irres dün siteye girmesiyle olagan şekilde msjlara cwp yazmaya başlamış ama yazdıgı tüm mesajlara cwp gelince çıldırma aşamasına gelen irresin bu kararı werdigi söyleniyor biz burdan tüm kamuoyu önünde irrese seslenioruz gel geri dön:):Ç)

:DD:D:D:D:D[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]kurbagayı öpmüş kurbagaya nolmuş[/size]
- YazarYazılar