Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]burnunu tıka o zaman sayın doktor beni hıçkırık tuttu ne yapmalıyım_?_[/size]
Mahmut BABURKatılımcıirresistable wrote:[size=x-large]şeytan diyorki git dolaptaki nutella kavanozundaki tüm çukulatayı ye bitir…şeytana uysam mı acaba[/size][size=x-large]allerji yapar baq karışmam sonra doktorculuk bölümüne gelme[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]görünmez olunca ablana ne ihtiyacın warki yasık degilmi gidip magazasından alırsın:)
[/size]7 Eylül 2007: 07:18 yanıtla: VeriLen keLimenin harfLerinin yerLeri değiştiriLerek yeni anLamLı keLimeLer oLuşturma #39262
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]teflon soruyorumm buzdolabı[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]yok ben genelde akşamdan çıkıp sabaha karşı geliom yani millet uyumadn çıkıom:) heyy alttaki yemek yaparken mutfagı çok dagıtıyomuşsun dogrumu[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]kim benmi Allah Allah asıl ben seni bana uyuz oldugun için hapse atardım ne suçum war yahu:([/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]neee aylin yazlıkda ölmüşmü[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]tamam hey sen alttaki gece uyumadan önce kapıları pencereleri sıkıca kapa hırsızlık olayları artmış bu ara[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]daha önce anlatmıştık yaaa anne=şefkat tek kelimeyle anlat bakalım barış akarsu[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]tekrardan hiçbiri ocakmı ağustosmu[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]ben genelde yanımda biri uyanmayınca suyun kaldırma kuvvetini kullanırım:bravo:[/size]
Mahmut BABURKatılımcınakamurawet wrote:Karmaşık[size=x-large]kumral[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]deodorant dedemi büyükbabamı[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]bende seni geçenlerde sırf hoşuna gittigi için bir çiçegi koparıp sonra kuruyunca attıgın için hapse atardım[/size]
6 Eylül 2007: 14:27 yanıtla: VeriLen keLimenin harfLerinin yerLeri değiştiriLerek yeni anLamLı keLimeLer oLuşturma #39229
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]ebele soruyorum klavye[/size]
- YazarYazılar