Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]bendeeee[/size]
Mahmut BABURKatılımcı][size=large]ben themem hakkında nasıl we neden dedikodu yapabilirimki themembu siteden tanıdık sonra ii iki arkadaş olduk benim sorunum sadece sitedeki eksiklikler olabilir onuda maille thememe özelmesajla sana bildiriyorum degilmi sennn alttaki benim degerimi bilmiyorsun[/size]
6 Eylül 2007: 13:21 yanıtla: VeriLen keLimenin harfLerinin yerLeri değiştiriLerek yeni anLamLı keLimeLer oLuşturma #39187
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]abla soruyorum amasra[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]kalkan balıgı hamsimi yiyormuş[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]kiralık[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]bendee[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]+6[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]bilinmez tek kelimeyle baban[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]tşkkr seninkide irresischair nasıl ha masa ha sandalye ama demi:D:D:D[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]kız yurtta balıkmı beslio[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]haaa o zaman biras artabilir ama imzan ne demekki[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]o zavallı kediyi kucagında yatmaya mahkum ettigin için hapse attım seni[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]warsa nakit tabiiki ama olmayınca bide taksit imkanlaarı olunca kredi kartıinegöl mü adanamı[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]keşke yapabilseydimm heyy alttaki sen bu siteyi tamamen kendini göstermek için kurdurmuş ve thememin adının yanına kendi adını yazdırmışsın (çamur işte iyisi olmaz bunun)[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]+5[/size]
- YazarYazılar