Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]ewet ama uyuyamamki ben o saatte sen alttaki sakın bu siteyi unutma[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]kaşık warda saten kaşıkla içiom iftiraa sen alttaki bugün forumda baya kişi war kıskanıomuşsun dogrumu ben çokmesaj atıom diye[/size]
Mahmut BABURKatılımcıirresistable wrote:dilara wrote:[size=xx-large]eğer görünmez olsaydım erkek arkadaşımın babasını delirtmek isterdim :whistling: :whistling:[/size][size=x-large]
bak ya:w00t:
ben görünmez olsaydımköpekleri kızdırıp milleti kovalatırdım:w00t:[/size]çok acımasızsınız ben görünmez olsaydım şu kayseriye geçiş işini ayarlardım ewrakda sahtecilik yaparak:D
Mahmut BABURKatılımcı+4
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]mrb yine men deldim[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]yoq ben zaten öm ile gönderdim cwbını istersen sanada göndereyim [/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]walla ben seni bişiye çevirmeyecegim en tehlikeli halin bu halin hem ben sihirli degnegim olsa kendime dogru çewirirdim biras
sana cwp weremiom daha dogrusu yetiştiremiom[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]iimiş walla[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]şeytan diyorki bi git telefonlarına cwp wermien kızın yanına neler old. ögren neden artık aramadıgını sor ama gurur war tabi biraz…:icon9::crying:[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]nedenki[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]oku[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]bu forumun en az erciyes ünv. kadar kafkas ünvsindende üyesinin olmasını dilerdim [/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]bende seni tam böle etliekmegin üstüne konulan maydonoza çevirirdim ne olcanı sen düşün[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]verdigin cewap zahmetsiz snd[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]al sana bi k daha ıslık[/size]
- YazarYazılar