Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABUR
Üye[size=x-large]tamam hey sen alttaki sakın bencillik yapma hiçbi zaman hiç bi yerde[/size]
Mahmut BABUR
ÜyeHoşgeldin diako
Mahmut BABUR
Üye[size=x-large]bilgin için saol daha dün kapattırdı babam ewdeki interneti para almamışlar yeniden açtırabiliriz o zaman zaten bana hiç 29 ytl fatura gelmemişti 35 -50 arasında geliodu:([/size]
Mahmut BABUR
Üyeteşekkürler bilgi için ne dielim inşallah başarılı olur ama bu milletin google dan başkasını kullanacagını sanmıom
çünkü genci yaşlısı herkes bilio google ı yeni bişi ögrenmeleri uzun zaman alacaktırMahmut BABUR
Üye[size=x-large]2 gün önce hemde fena halde sen alttaki en son ne zaman msnde çewrimdışı göründün[/size]
Mahmut BABUR
ÜyeHoşgeldin mgezici001047
Mahmut BABUR
Üye[size=x-large]hiç bi zaman peki sen alttaki en son ne zaman telefonunu degiştirmeyi düşündün[/size]
Mahmut BABUR
Üye[size=x-large]elbette msn ingilizce mi yoksa başka bi yabancı dilmi[/size]
Mahmut BABUR
Üyebalık peki sigaramı promu yoksa hiçbirimi
Mahmut BABUR
ÜyeHoşgeldin uffuk
Mahmut BABUR
Üye[size=x-large]hangisi olursa olsun yeterki ikisi ayrı ayrı dursun hem ben siyah beyazı tercih ederim cola turkamı coca colamı[/size]
Mahmut BABUR
Üye[size=x-large]çok yakınmış yafs sana babamın arkadaşı mahmut[/size]
Mahmut BABUR
Üye[size=x-large]BANA BİR İYİLİK YAP
HALİMİ BİLMESİN
SAKLA BENİ BÖYLE
ÜZGÜN GÖRMESİN[/size]Mahmut BABUR
Üye[size=x-large]asabi[/size]
Mahmut BABUR
Üye[size=x-large]ama mecburum ne yapayım karstan konya 18 saat ama hiç 18 saatte gelmedim daha otobüs kesinlikle bozulur yolda yapılış durumuna göre 23-24 saatte anca gelirimm:sm_cry::sm_cry:heyyy alttaki sana tavsiyem kendi kendine söz verip durma nasıl olsa tutamıosun sözünü:bravo:[/size]
- YazarYazılar