Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]hiç bi zaman peki sen alttaki en son ne zaman telefonunu degiştirmeyi düşündün[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]elbette msn ingilizce mi yoksa başka bi yabancı dilmi[/size]
Mahmut BABURKatılımcıbalık peki sigaramı promu yoksa hiçbirimi
Mahmut BABURKatılımcıHoşgeldin uffuk
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]hangisi olursa olsun yeterki ikisi ayrı ayrı dursun hem ben siyah beyazı tercih ederim cola turkamı coca colamı[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]çok yakınmış yafs sana babamın arkadaşı mahmut[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]BANA BİR İYİLİK YAP
HALİMİ BİLMESİN
SAKLA BENİ BÖYLE
ÜZGÜN GÖRMESİN[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]asabi[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]ama mecburum ne yapayım karstan konya 18 saat ama hiç 18 saatte gelmedim daha otobüs kesinlikle bozulur yolda yapılış durumuna göre 23-24 saatte anca gelirimm:sm_cry::sm_cry:heyyy alttaki sana tavsiyem kendi kendine söz verip durma nasıl olsa tutamıosun sözünü:bravo:[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]dün peki sen alttaki en son ne zaman bilgisayarına format attın[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]haklısın ama ileride vet hkmlere çok ihtiyaç olacagı söleniyor bunun için yapılmış olamasmı[/size]
Mahmut BABURKatılımcıHoşgeldin hayyam
Mahmut BABURKatılımcıHoşgeldin frkby
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]garip bir mutsuzluk srdı 4 bi yanımı[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]iğrenç::bravo:[/size]
- YazarYazılar