Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABURKatılımcıhoşgeldin muteber burda kafkas ünvden kişileri görmek ne güzel
Mahmut BABURKatılımcıtabikide ödülümü kafkas ünv veteriner fak.ne gönderinn
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]haklısın galiba alttaki sana tavsiyem artı f klavye kullanmaya başla q klavyeyle devlet dairesinde işe giremezsin[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]yaw hocam teker teker git istersen +2 idin +4 oldun hade bakem +3[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]haşaa benmi yaw kıza laf atılırmı bisimde kız kardeşimiz var senn alttaki ona buna iftira atıyomuşsun[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]aaaa themem gelsin bende site yöneticisi olcam site yöneticilerinin dokunulmazlıgı olmadıgı için hapse atıldın[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]kayseri texas 38 gidince kayserinin adı pazarlamacı ve cimriye çıkmış:bravo: peki cimrilere ne olmuş[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]geçen sene alttaki en son ne zaman halflife oynadın[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]tuttuuu sen alttaki fazla çocugun olsun istiyomuşsun dogrumu[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]geçmiş olsun yine benDE[/size]
Mahmut BABURKatılımcıabi bunu senden hiç beklemezdim ben görünmez olsaydım tekrar öss sınavına girer türkiye 1.si olurdum
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]o ondan degil tam o sırada ben seni anmıştımda o yüzden benim ruhum sıkılıo neden acaba[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]sayende +2[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]saol ya çok moral verdin ALLAH senin muayene edecegin hayvanlara sabır versin yA saçlarını kazıt kurtul[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]geçmiş olsun yine ben attım son postu[/size]
- YazarYazılar