Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABUR
Üye[size=x-large]geçmiş olsun yine benDE[/size]
Mahmut BABUR
Üyeabi bunu senden hiç beklemezdim ben görünmez olsaydım tekrar öss sınavına girer türkiye 1.si olurdum
Mahmut BABUR
Üye[size=x-large]o ondan degil tam o sırada ben seni anmıştımda o yüzden benim ruhum sıkılıo neden acaba[/size]
Mahmut BABUR
Üye[size=x-large]sayende +2[/size]
Mahmut BABUR
Üye[size=x-large]saol ya çok moral verdin ALLAH senin muayene edecegin hayvanlara sabır versin yA saçlarını kazıt kurtul[/size]
Mahmut BABUR
Üye[size=x-large]geçmiş olsun yine ben attım son postu[/size]
Mahmut BABUR
Üye[size=x-large]tuttu heyy alttaki bu aralar ölümü çok düşünüyormuşsun tuttumu?[/size]
Mahmut BABUR
Üye[size=x-large]hiç bi zaman heey alttaki en son ne zaman zayıf aldın[/size]
Mahmut BABUR
Üye[size=x-large]texas 38 suyu içmiş ona ne oldu[/size]
Mahmut BABUR
Üye[size=x-large]görünmez olsaydım amaaan ne bileyim ben halimden memnunum görünmez olmayı istemezdim[/size]
Mahmut BABUR
Üye[size=x-large]gözünün üstünde kaşın var diye hapse atıldın[/size]
Mahmut BABUR
Üye[size=x-large]yoq be abi ben sadece küçük bi kagıt götürürüm okula onada ufak tefek notları yazarım işte heyy alttaki genetikten kalmışsın heralde?[/size]
Mahmut BABUR
Üye[size=x-large]ben her gün bi konu degil günde 2-3 konu ekliyodum ama her tarafta benim nickim yazınca bıraktım o işleri hey alttaki sana tavsiyem bu siteyi msnnin nick kısmına yaz böylece listendeki herkesin bu siteden haberi olur[/size]
Mahmut BABUR
Üye[size=x-large]sğuj su dedigin nası bişi bilmiom ama olur öle bi su bulursam ve terli olursam içmem :bravo:alttaki sana tavsiyem forumdaki bütün oyunlara cevap yaz çok güzel oluo[/size]
Mahmut BABUR
Üye[size=x-large]hocam bu konuda biras yanıldın işte ben sigara kullanmıom heey alttaki geçen sokak satıcısının yanından geçerken dedikodu yapmışsın ayıp degilmi adamın ekmek parası o:icon7:[/size]
- YazarYazılar