1. Anasayfa

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 2,581 ile 2,595 arası (toplam 2,635)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: seytan diyor ki….. #37701

[size=x-large]şeytan diyor ki bırak okuılu falan ölünceye kadar yaz tatili olsun ama geçim derdi war tabi (biraz saçmaladı galiba şeytan)[/size]:w00t:

yanıtla: Üsttekini Neden Hapse Atardınız? #37700

[size=x-large]böyle bi sitenin varlıgından bile haberim yoqtu be farkettiysen bisim okuldan tek ben warım galiba okullar açıkken nete girmedim degil bu siteye girmedim yani yanlış cümle kurmaktan hapse atıldın:laugh:[/size]

yanıtla: Benim için N’apardın? #37656

[size=x-large]mewlana şekerini hiç yemedigin belli oluo o bogaza durmazki eriyiverir hemen senin için çig tavuk yerim ya sen alttaki?[/size]

yanıtla: o mu? bu mu? #37655

[size=x-large]tır sonbaharmı ilkbaharmı[/size]

yanıtla: 3 Harf #37654

kedi jilet istedi:bravo:
    h.a.b.[/color][/size]

yanıtla: Benim için N’apardın? #37648

[size=x-large]Allah razı olsun da foruma giren yoqki ben senin için bi mewlana şekeri yiyebilirim:bravo: alttaki sen benim için napardın[/size]

yanıtla: 3 Harf #37647

[size=x-large]saol ya irresistable sen olmasan cewap yazan yoq mehmet lastik deldi (ayıp etmiş:icon6:) pml[/size]

yanıtla: o mu? bu mu? #37646

[size=x-large]top VİSTA mı? XP mi?[/size]

yanıtla: En çok ben post atıcam.. #37605

[size=x-large]hade bakem +1 diyom ya şu oyunlar neden yarıda kalırki:([/size]

yanıtla: doktorculuk #37604

[size=x-large]o fareyi sök bilgisayarcıya git yenisini al:bravo:ya doktorum bende migren war bunun tedawisi yoq diyolar sürekli ilaç kullancakmışım dogrumu[/size]

yanıtla: Son PosT. #37603

[size=x-large]ya texas38 kusura bakma ama ben geldim senin liderlik sona erdi bütün konularda oldugu gibi bu konuyada son postu ben attım tam 7 ay sonra:laugh::w00t:[/size]

yanıtla: tuttu tutmadı oyunu #37602

[size=x-large]fındık içi olursa olur heyy alttaki çok kitap okuyormuşsun[/size]

yanıtla: en son ne zaman??? #37601

[/color][/size][size=x-large]az önce peki neden bu mesajı 7 aydır kimse cewaplamadı? heey alttaki en son ne zaman allah için hiç bir karşılık beklemeden bi iyilik yaptın

yanıtla: Ne oldu oyunu #37600

[size=x-large]karsa kaçmışlar peki karsa ne oldu[/size]

yanıtla: en guzel uyandırmalar…. #37599

[size=x-large]bana biri eylülden temmuza kadar olan aylarda bugün karsta güneş çıkmış karlar eriyor kalk dese (ki bu mümkün degil)heralde hemen kalkardım[/size]

15 yazı görüntüleniyor - 2,581 ile 2,595 arası (toplam 2,635)