Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
- Mahmut BABURÜye
[size=x-large]çok teşekkür ettim ilgi ve alakanızdan dolayı bende kışın çok vakit bulamıyorum malum daha birinci sınıfı yeni bitirdim çok ders çalışıyodum neyse tekrar teşekkürler[/size]
Mahmut BABURÜye[size=x-large]eee neden cewap yazılmadı bana mümkün degilmi yani :sm_cry:[/size]
Mahmut BABURÜye[size=x-large]vize final büt vizesiz finalsiz olur ama bütsüz olmaz [/size]
Mahmut BABURÜye[size=x-large]mahmut babur 11 b 41 yazardım unutamadım 11 b yi ne yapayım 41 de numaram:)[/size]
Mahmut BABURÜye[size=x-large]tek kelimeyle hastayım[/size]
Mahmut BABURÜye[size=x-large]texas38 u r the best of the world
me too:laugh:[/size]Mahmut BABURÜye[size=x-large]seni bilgisayar başındayken arkadan kafanı hızla tutar ve monitörün içine sokardım kafan monitörün içindeyken saçından tutup çıkarır ve suvarlara vura vura öldürürdüm [/size][size=xx-large]mi acaba?bilmem heralde yapmazdım[/size]
Mahmut BABURÜye[size=x-large]seni avatarındaki hayvana çevirirdim sürekli dişini fırçalamaktan hiç bişeye vakit bulamazdın[/size]
Mahmut BABURÜye[size=x-large]neee amerikada öiv mi çıkmış yazık gariplere onlarda telefondan kısmak zorunda kalacaklar[/size]
Mahmut BABURÜyesfenks wrote:Hiç düşündünüz mü?Sadece tek bir dilek hakkınız olsaydı ve bu dileğinizin kabul olacağını bilseydiniz ne dilerdiniz?:icon_smile_cicogna_gif:[size=x-large]sürekli kabul olacak bir dilegim olmasını yani ben kullandıkça bu dilegin geri gelmesini dilerdim[/size]
Mahmut BABURÜye[size=x-large]ama ne yapayım çok duygulanmıştım aslında kimse görmedi sanmıştım odaya girip kapıyı kapatmıştım anahtar deliginden görmüşler demek..
sen alttaki seni son zamanlarda çiçekçinin önünde çok görür olmuşlar hayırdır bi durumlarmı war[/size]Mahmut BABURÜye[size=x-large]üstteki sana dondurma ısmarlayabilirim [/size]
alttaki sen benim için ne yapardınMahmut BABURÜye[size=x-large]göl hemde beyşehirimin güzel gölü
sade dondurmamı karışık dondurmamı[/size]Mahmut BABURÜye[size=x-large]pire zıplayarak kaçtı
U.F.O.(bakalım açılımını bilen varmı)[/size]Mahmut BABURÜye:brawa:[size=x-large]alkış[/size]
- YazarYazılar