Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]seni avatarındaki hayvana çevirirdim sürekli dişini fırçalamaktan hiç bişeye vakit bulamazdın[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]neee amerikada öiv mi çıkmış yazık gariplere onlarda telefondan kısmak zorunda kalacaklar[/size]
Mahmut BABURKatılımcısfenks wrote:Hiç düşündünüz mü?Sadece tek bir dilek hakkınız olsaydı ve bu dileğinizin kabul olacağını bilseydiniz ne dilerdiniz?:icon_smile_cicogna_gif:[size=x-large]sürekli kabul olacak bir dilegim olmasını yani ben kullandıkça bu dilegin geri gelmesini dilerdim[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]ama ne yapayım çok duygulanmıştım aslında kimse görmedi sanmıştım odaya girip kapıyı kapatmıştım anahtar deliginden görmüşler demek..
sen alttaki seni son zamanlarda çiçekçinin önünde çok görür olmuşlar hayırdır bi durumlarmı war[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]üstteki sana dondurma ısmarlayabilirim [/size]
alttaki sen benim için ne yapardın
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]göl hemde beyşehirimin güzel gölü
sade dondurmamı karışık dondurmamı[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]pire zıplayarak kaçtı
U.F.O.(bakalım açılımını bilen varmı)[/size]
Mahmut BABURKatılımcı:brawa:[size=x-large]alkış[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]:icon12:kalp[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]:crying:hade be tuh yakalandık desene neyse sen alttaki derslerden kaldıgını ailene söylemiyormuşsun neden? yazık degilmi ailene seni okutmak için çaba sarfediyolar[/size]
Mahmut BABURKatılımcıYA BENDE KAFKAS ÜNİVERSİTESİ TAKIMINA GİRMEK İSTİYORUM ACABA MÜMKÜNMÜ BÖYLE Bİ TAKIM YOKSA YAPABİLİRMİYİZ
22 Temmuz 2007: 18:09 yanıtla: VeriLen keLimenin harfLerinin yerLeri değiştiriLerek yeni anLamLı keLimeLer oLuşturma #37326
Mahmut BABURKatılımcıteşekkürler topragım zaten benden başka yazan yok bu site ölümü ne anlamadım

cewap,:yazlık
soruyorum:sözlük
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]mehmet laleye küs
n.g.a.[/size]22 Temmuz 2007: 08:29 yanıtla: Erkeklerİn Yapip Kizlarin; Kizlarin Yapip Erkeklerİn Yapmadiklari…. #37321
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]kızlardan iş adamı olmaz erkekler kızlar kadar idare edemez ne bileyim annemden biliyorum yani:)[/size]
Mahmut BABURKatılımcıellerinize saglık site çok güzel olmuş fakat benim ikidebir tekrar kullanıcı adı ve parola istiyor bunun sebebi
ne acaba - YazarYazılar