Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
- Mahmut BABURÜye
[size=x-large]:icon12:kalp[/size]
Mahmut BABURÜye[size=x-large]:crying:hade be tuh yakalandık desene neyse sen alttaki derslerden kaldıgını ailene söylemiyormuşsun neden? yazık degilmi ailene seni okutmak için çaba sarfediyolar[/size]
Mahmut BABURÜyeYA BENDE KAFKAS ÜNİVERSİTESİ TAKIMINA GİRMEK İSTİYORUM ACABA MÜMKÜNMÜ BÖYLE Bİ TAKIM YOKSA YAPABİLİRMİYİZ
22 Temmuz 2007: 18:09 yanıtla: VeriLen keLimenin harfLerinin yerLeri değiştiriLerek yeni anLamLı keLimeLer oLuşturma #37326Mahmut BABURÜyeteşekkürler topragım zaten benden başka yazan yok bu site ölümü ne anlamadım
cewap,:yazlık
soruyorum:sözlükMahmut BABURÜye[size=x-large]mehmet laleye küs
n.g.a.[/size]22 Temmuz 2007: 08:29 yanıtla: Erkeklerİn Yapip Kizlarin; Kizlarin Yapip Erkeklerİn Yapmadiklari…. #37321Mahmut BABURÜye[size=x-large]kızlardan iş adamı olmaz erkekler kızlar kadar idare edemez ne bileyim annemden biliyorum yani:)[/size]
Mahmut BABURÜyeellerinize saglık site çok güzel olmuş fakat benim ikidebir tekrar kullanıcı adı ve parola istiyor bunun sebebi
ne acabaMahmut BABURÜyehocam bu vize tarihine ait bi rapor alsak mazeret sınavına giremezmiyiz acaba kalcaz yoksa alttan almayalım sonra bu dersi 1-3 barajına takılırız yaw
Mahmut BABURÜyeABİ MÜTHİŞ OLMUŞ YA ELİNİZE SAGLIK
Mahmut BABURÜyeya bizim hocalar klasik yapıor biz ne yapacagız nerden çalışacagız hatta sözlü b
ile yapabilirlermiş seneye alttan alanlaraMahmut BABURÜyehoşbulduk teşekkür ederim
- YazarYazılar