Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mehmet AKINKatılımcıumarım begenirsiniz.
sitemizi her gun duzenliyoruz nerdeyse tum yonetici arkadaslar iyi olması için.
paylasımlarınızla bize destek olmanız dilegiyle..
:flowers:
Mehmet AKINKatılımcıVetanıl ve kunt ikinizede ayrı ayrı teşekkür ediyorum :flowers:
Mehmet AKINKatılımcıteşekkürler vetanıl tüm fizyoloji ders notları için. bunlar gercektende cok iişimize yarayacak belli
16 Şubat 2007: 12:50 şuna cevap olarak: Erciyes üni. 2006-2007 Bahar yarıyılı ders programları #34211
Mehmet AKINKatılımcı[align=center][size=x-large]hazırlık sınıfı ders programı[/size][/align]
16 Şubat 2007: 12:48 şuna cevap olarak: Erciyes üni. 2006-2007 Bahar yarıyılı ders programları #34210
Mehmet AKINKatılımcı[align=center][size=x-large]4. sınıf ders programı[/size][/align]
16 Şubat 2007: 12:47 şuna cevap olarak: Erciyes üni. 2006-2007 Bahar yarıyılı ders programları #34209
Mehmet AKINKatılımcı[align=center][size=x-large]3. sınıf ders programı[/size][/align]
16 Şubat 2007: 12:43 şuna cevap olarak: Erciyes üni. 2006-2007 Bahar yarıyılı ders programları #34208
Mehmet AKINKatılımcı[align=center][size=x-large]2. sınıf ders programı[/size][/align]

Mehmet AKINKatılımcı[size=x-large]> Doğum ve jinekoloji notları için buraya bakınız <[/size]
Doğum ve jinekoloji ders notları yukardaki bölüm altında toplanmaktadır.
Buradaki ders notlarını Klinik bilimler ve temel bilimler altındaki başlıklarına taşımaya calısıyoruz.
Başarılar dilerim.. :good:
Mehmet AKINKatılımcıArkadaslar sadece http://www.google.com.tr ye girin ve veteriner diye aratın yeter.
su anda 1.sayfadayız. ve istatistiklere bakıyorum da gunluk en az 150 kişi falan girio siteye.
bi ben giremiyorum bilgisayarım yandı diye :crying:
Mehmet AKINKatılımcıbu Lily neden bu kadar çok tatlı :bravo:
Mehmet AKINKatılımcı2 dakikamı :blink:
ozaman birincilik sende simdiilik :kupa:
ben bi 7-8 dakikada anca yaptım :smily_crazy:
Mehmet AKINKatılımcıkyknos wrote:evet arkadaşlar! işte size güsel bir mantık oyunu..inanın çıldıracaksınız..:confused06:vallahi ben şahidim themem kafayı kırmak üzereydi,:yerlerde:3 dk da olmasa bile sonuca ulaşmayı başardı.:happy:neyse hepinize kolay gelsin keyifli dakikalar::cool:[size=medium]3 dakika olsa yine iyi. bi an yapamıyacagımı sanıp korktum:icon9:
ama baktım belli bi yerden sonra olcak gibi birde kyknos’un gazıyla yaptım ve resmini cektim.
ama neden se ikincisini biraz daha gec yaptım :laugh:[/size]4 Şubat 2007: 11:45 şuna cevap olarak: Diclevet ( Dicle üniversitesi Veteriner fakültesi ) Kulübü #33645
Mehmet AKINKatılımcımerhabalar eserhamit,
klubunuz insallah en kısa zamanda açılır.
bizimde ilk amacımız veteriner hekimlik ile ilgili kısıtlı türkçe kaynak sorununa bir çözüm bulmaktır. bu amacı türkiye çapında yaydıgımızda insallah mesalegimiz daha iyi yerlere gelecektir.
bu arada link http://www.diclevet.com/ olarak arkadaslar. .om olarak yazmıssınız.
Başarılar dilerim arkadaşlar. :bravo:
Mehmet AKINKatılımcıgörüşmek üzere..
sizide aramızda görmekten mutuluk duyarız:bravo:
Mehmet AKINKatılımcıAsya Asya senimi kıracaz.. :sm_cool:
Senin memlekete daha yakın olsun bari :bravo:Keman mı, Gitar mı :r_question6161::r_question6161::r_question6161:
- YazarYazılar