Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mehmet AKINKatılımcı:w00t::w00t:
işte sıra Sfenks’te ozaman. Bu aksam bana yaklasmayın performansım yerimde galiba..
Başlıyorum sfenks.
[size=medium] Bu aksam uyudugunda gizlice senin evine girecem, (odaya bayıltıcı gaz atarak senide uyutacam)
Evinin tum çıkışlarını, girişlerini su geçirmez bir sistem ile izole edecegim. (kırılmaz cam)
Daha sonra Evinin duvarların yarısından fazlası su dolana kadar cesmeleri acık bırakacagım, (tabi sen uyanırsan o arada bi daha uyku gazı verecegim)
sonra neler yapabilecegimi tahmin ediyosundur. evin içine milyonlarca balık salacagım.
Sonra kalktıgında bir su yatagının uzerinde bulacaksın kendini. kafanı yatakan kaldırdıgında su yatagınıda patlatmış olacaksın..[/size]
[size=x-large]I WANT TO PLAY A GAME SFENKS
(SENİNLE BİR OYUN OYNAMAK İSTİYORUM SFENSK)
BU OYUNDA YAŞAMAK YADA YAŞAMAK SENİN ELİNDE. İPUÇLARINI TAKİP EDERSEN KURUTULURSUN. YADA BU HÜCREDE ÖLÜRSÜN
[/size]

[size=x-large]GAME OVER ( OYUN BİTTİ)[/size]:crying:
Mehmet AKINKatılımcıya şimdi tam da cevap verecek adama sordun he :bravo:.
ben joker hakkımı kullansamda cevap vermesem:unsure:
Yada soyle kıvırayım, daha adanaya hiç gitmedim o yuzden şimdilik bursa:whistling:Mayonez mi, Ketçap mı???
Mehmet AKINKatılımcıcuma gecesi kınasımı varmıs Reya’nın…… :flowers:
Mehmet AKINKatılımcınusnika, öncelikle bi ara senin msn adresine girer, yüzlercek kız msn sallar kafamdan ve kayıt ederim ve hepsiniin ismine askım yazarım, cep telefonunuda kargoyla istanbula yollarım.
bu arada yeni yaptıgım bedava sms yoluyla usenmeden sana mesaj cekerim. tabi alıcı sen olmayacaksın:flowers:
daha sonra seni gazla uyutarak kacırırım, ve içinde 100.000 tane kedi olan bir kedi ciftligine kedilerle beraber hapsederim.
kedilerin yemini suyunu veririm ama sana asla:unsure:.
daha sonra zaten sen birincisi msn dekileri acıklayamadıgın için ve 1000lerce kediyle başbaşa sabah aksam kalacagın için artık neyden ölürsün bilmem.:sm_cry:
cinayet degil, cınku seni ben öldürmicem, kendin öleceksin:w00t:
Mehmet AKINKatılımcımerhabalar reşit bey.
prograı yukleyeli uzun bir zaman olmus.
belirli bir sure sonra rapidshare otomatik siliyor kimse indirmeyince.
texas arkadasımız gelince tekrar yukleyecektir programı.
Mehmet AKINKatılımcıyazılarınız biraz kaymıs gibi ama paylasımınız için çok teşekkürler.
:bravo:
Mehmet AKINKatılımcı[size=xx-large]Sitemize uyarlanmıs hali[/size]
evet arkadaslar resimli olarak anlatım yapılmıstır.
100 mesajı gecen konuyu gorme hakkına sahip.
yukarıdaki adrestede sitemiz için bir entegre edilmiş hali.
girin deneyin..:bravo:
Mehmet AKINKatılımcı
windows fun clubum işte
Mehmet AKINKatılımcıisterseniz numarayı gösteriyosunuz mail adresi ile birlikte.
burayı izlemeye devam edin cok kısa bir sure sonra sms gonderirken bedavaya gondereceksiniz.
biliyorum turkcell telsim avea beni hiç sevmiyor ama neyse,,,:unsure:
Sömürün… :w00t:
Mehmet AKINKatılımcıYöntici arkadaşlar yakında size nasıl resim ekleyeceğinizide açıklarım yönetim odasında, sizde kategorilere resim eklersiniz.
arka fonu degiştirebiliriz yada isterseniz güzel bir müzik koyabiliriz :bravo:
Mehmet AKINKatılımcıherseyi iyi güzel dusunmusler tamam ince kart gibi bişey de,
ben olsam buna blootooth kulaklık yapardım :bravo:
hatta abartıp guınes enerjisinle sarz olsun falan derdim neyse :whistling:
Mehmet AKINKatılımcışu renklerin güzelliğine bakın bir Yeşil BEyaz.:flowers:
Yeşil bursadan bu güzel nostalji için teşekkürler nusnika:bravo:
Mehmet AKINKatılımcıSEKİZİNCİ BÖLÜM
ÇEŞİTLİ HÜKÜMLER
TİCARET KANUNU HÜKÜMLERİNE ATIF
MADDE 85 Bu ana sözleşmede aksine açıklama olmayan hususlarda 6272 sayılı Türk Ticaret Kanunu hükümleri uygulanır.
UYUŞMAZLIK
MADDE 86 Üyeler ile Birlik arasındaki uyuşmazlık Merkez Birliği yolu ile, üçüncü şahıslarla birlik arasında çıkacak uyuşmazlıklar ise karar mercilerince çözümlendirilir.
BİRLİĞİN KURULUŞ YASAL DAYANAĞI
MADDE 87 Yetiştirici Birliğinin kuruluşu, Ò10 / 03 / 2001 Tarih ve 24338 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 4631 Sayılı Hayvan Islahı Kanununa istinaden hazırlanan 19 Aralık 2002 tarih ve 24615 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanmış olan “Islah Amaçlı Yetiştirici Birliklerinin Kurulması ve Hizmetleri Hakkında Yönetmelik” e göre düzenlenmiştir. Ana sözleşmede belirtilmeyen hususlarda ilgili yönetmelik hükümleri geçerlidir.
TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI İLE İLİŞKİLER
MADDE 88 Birlikler 4631 Sayılı Kanun ve Yönetmelikle kendilerine verilen işlerle ilgili olarak Bakanlığın gözetim ve denetimine tabidir. Birliklerin mali yönden denetimi; Bakanlık, Denetleme kurulu, Genel Kurul ve Yönetim Kurulundan herhangi birinin isteği üzerine bağımsız denetim kurullarına yaptırılır.
Mehmet AKINKatılımcıYEDİNCİ BÖLÜM
YAPTIRIMLAR
MADDE 84 Birliğin belirlediği teknik ve sağlık ile ilgili kurallara ve diğer uygulamalara aykırı davranan üyeler Ana Sözleşmede belirtildiği şekilde üyelikten çıkarılır.
Kayıt defterleri, sertifikalar ve kayıtla ilgili diğer belgeler resmi belgelerdir. Herhangi bir kişi bu belgeleri çalar, değiştirir, taklit eder veya amacı dışında kullanırsa gerekli yasal işlemlere başvurulur.
Mehmet AKINKatılımcıALTINCI BÖLÜM
MALİ HÜKÜMLER
USUL
MADDE 72 Birlik muhasebe usulünü bilanço esasına göre kurar ve kanunen tutulması gerekli defterleri tutar, çalışmalarını iş prensipleri esaslarına uygun olarak düzenler. Maliye Bakanlığınca kabul edilen tek tip hesap planı ve bilanço usulünün uygulanmasını sağlar.
HESAP YILI
MADDE 73 Hesap yılı Ocak ayının birinci günü başlar. Aralık ayının son günü biter. Ancak, Vergi Usul Kanununa göre özel hesap dönemi alınabilir.
DEFTER TUTMA YÜKÜMLÜLÜĞÜ
MADDE 74 Birlik, birliğin ekonomik ve mali durumunu, borç ve alacak ilişkilerini ve her iş yılı içinde elde edilen neticeleri belirlemek amacıyla birliğin nitelik ve önemini gerektirdiği bütün defterleri (Yevmiye Defteri, Defteri Kebir, Envanter Defteri ve Karar Defteri gibi) tutmaya mecburdur.
TASDİK ETTİRME VE BEYANNAME VERME YÜKÜMLÜLÜĞÜ
MADDE 75 Defterler Yönetim Kurulunca kullanılmaya başlanılmadan önce birliğin bulunduğu yerin noterine tasdik ettirilir.
Birlik, tutmaya mecbur olduğu defterlerle tutmak istediği diğer defterleri lehine delil olarak kullanabilmek için, her birinin cins ve durumları ile sahife sayısını gösteren iki nüsha beyannameyi bu defterleri kullanmaya başlamadan önce Ticaret Sicil Memuruna vermeye mecburdur. Memur bunlardan birini tasdik ederek birliğe geri verir.BİRLİK GELİRLERİ
MADDE 76 Birliğinin gelirleri şunlardır.
a) Genel kurulca tespit edilecek giriş ve yıllık aidatlar,
b) Yapılan hizmetler karşılığı elde edilen gelirler.
c) Tasdik ücreti,
d) Yurt içi ve yut dışı bağışlar ve yardımlar,
e) Yayın gelirleri,
f) Diğer gelirler.BİRLİĞİN HESAPLARI
GELİR GİDER FARKLARININ DAĞITILMASI
MADDE 77 Birliğin müspet gelir-gider farkı üyelerinin giriş aidatı, bağışlar ve yardımlar haricinde diğer birlik gelirlerinin toplamından her nevi masraflar, vergi, faiz ve amortisman karşılıkları çıktıktan sonra kalan kısımdır. Bu kısım aşağıdaki nispetler üzerinden bölünür.
a) %15 Yedek akçe,
b) %10 Sosyal hizmetler payı,
a. %5 Kefalet payı,
b. %65 Yatırım ve geliştirme payına ayrılır.
c. %5 Merkez Birliği payı,
Müsbet gelir-gider farkından Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerine pay ayrılmayacağı gibi, üyelerine sermaye üzerinden kazanç da verilemez. Ayrıca, yedek akçeler birliğin çalışma anında veya dağılmasında üyelere dağıtılmaz, birlik münhasıran üyelerine iş yapar.
Bir yıllık çalışma sonucu gelir-gider farkı menfi olduğu takdirde açık, yedek akçelerden ve bunların yeterli olmaması halinde ek ödemelerle veya sağlanacak bağış ve yardımlarla kapatılır.YATIRIM VE GELİŞTİRME PAYI
MADDE 78 Yatırım ve Geliştirme Payı üretim, araştırma ve pazarlama konularında yapılacak yatırımlarda kullanılır.
BİRLİĞİN KATILACAĞI YATIRIMLARDAKİ DURUMU
MADDE 79 Yatırım ve Geliştirme Payından veya Birlik imkanlarıyla yapılacak yatırımlarda üyelik şartı aranır.
SOSYAL HİZMETLER PAYI
MADDE 80 Sosyal hizmetler Payı, üyelerin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarıyla, birlik çalışanları için ölüm, sigorta veya yardımlaşma maksadıyla kullanılır.
KEFALET PAYI
MADDE 81 Kefalet payı Birlik kanalıyla üyelerine temin edilecek ayni ve nakdi kredilerin rizikolarını karşılamak maksadıyla tesis edilir. Aşağıdaki bağış ve paylardan oluşur.
a) Kamu, gerçek ve tüzel kişilerin yapmış olduğu bağışlar.
b) Birliğin müsbet gelir-gider farkından ayırdığı %5 kefalet payı,
c) Yurt içi ve yurt dışından yapılacak her türlü yardım ve bağışlardan oluşur.Birlik, üyelerinden kefalet miktarının üzerinde teminat alır. Birliğin vermiş olduğu kefaletlerden bir zarar doğmuş ise; bu zararın, ilgili üyelerin teminatlarından karşılanmasına çalışılır. Buna rağmen açık kapatılamaz ise sonradan üyeden tahsil edilmek şartı ile kefalet payı vasıtası ile kapatma yoluna gidilir.
YEDEK AKÇELERİN KULLANILMASI
MADDE 82 Yedek akçeler üyelere dağıtılmayıp bilanço neticesinde ortaya çıkabilecek zararın kapatılmasında kullanılır.
YEDEK AKÇELERİN DAĞITILMASI
MADDE 83 Birliğin dağılmasına karar verildiği takdirde bilanço neticesinde ortaya çıkabilecek zararın kapatılmasında kullanılır. Artan miktar üye birliklere delege sayıları nispetinde dağıtılır.
- YazarYazılar