Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Murat KUTAYKatılımcıbide maaşları
1.200-1.300 arasında
Murat KUTAYKatılımcı-bulunduğu bolgede salgın hastalıklarla mücadele(şap aşısı,şarbon aşısı,kuduz aşısı,sığır ve koyunlarsa veba aşısı ve o bölgede bulunan hastalılarla mücalae karantina vs.)
-çiftçi eğitimi
-hayvan sevklerinin kontrolu
-sağlık denetimi
-hayvan pazarı denetimi
-küpeleme ve hayvan kayıtlarını tutma
-suni tohumlamalardan buzağıların tespiti ve desteklemelerini hazırlama
-suni tohumlama olmayan bölgelerde suni tohumlama yapmak
-gerektiğinde hayvan muayenesi ve tedavisi
-kene mücadelesi
vs…
Murat KUTAYKatılımcıkullanalım bakalım ne kullanıyorsak

Murat KUTAYKatılımcıbir veteriner abimiz derdiki veterinerler inat olur..onlardan ikisini bir araya getirip bir iş yapamazsın…. bence doğru… birliğin olmadığı yerde haklar kaybedilmeye başlar..ondan sonra akıllanırlar ama ne fayda..ziraat fakultelerinde zootekni bolumunde suni tohumlamam dersi okutulacakmış…yakında ziraat muhendisleri suni tohumlama yapmaya başlarsa kimse şaşırmasın.. acilen birlik olmamız lazım.
Murat KUTAYKatılımcıyeni hukumetin aldığı karara gore
veteriner fakulteleri 1 yıla inmiş… sınıfta kalma kalkmış….sorular artık öğrenciler tarafından hazırlanakmış..
iha muhabiri saadettin
Murat KUTAYKatılımcısırtından sopayı karnından sıpayı eksik emiyom

dermişimmmm

Murat KUTAYKatılımcıvalla kardeş ben özellikle siyah poşet istiyoum..aldıklarımız gorunmesin fakirlerin canı falan çekmesin diye..benim gibi yapanda çok.. ne yapacagız bilmem
Murat KUTAYKatılımcıBENİMDE HANIM YOK ZATEN BURDA..ONDAN ATIYOM BOL KESEDEN

Murat KUTAYKatılımcıMultiple drug resistance is related to P-glycoprotein (P-gp) which is a chemical pump using ATP energy to actively remove the hydrophobic drugs out of the cells.
The P-gp is a membrane protein with two nucleotide (ATP) binding site. After ATP hydrolysis, change in protein structure facilitate the movement of hydrophobic drugsingilizce bilenler için arkadaşlar
Murat KUTAYKatılımcıthemem wrote:konyali2007 wrote:walla ne yalan söleyim korktum tabiyanındayım konyalı :bravo::flowers:
BELLİ BELLİ
Murat KUTAYKatılımcımumyanın laneti..,
inanmaya başladım iyice
Murat KUTAYKatılımcıKURAKLIK OLDUĞUNU BİLMEK İÇİN UYDUYA NE GEREK VAR.
BELLİ ZATEN HERŞEY ORTADA..
TORUNLARIMIZA GUZEL MİRAS BIRAKACAĞIZ..
Murat KUTAYKatılımcıwayy…bizim yoneticiler KILIBIK DESENİZE…
NE GUNLERE KALDIK YA RABBİ
Murat KUTAYKatılımcıSoru: “8 ağustosta mı hamile kaldınız”
Cevap: “Evet.”
Soru: “peki o anda siz ne yapıyordunuz??”

benim favorim bu
26 Ağustos 2007: 18:41 yanıtla: hiç bilgisayar bilmeyen bi kız bilgisayar alırsa ne olur ERKEK arakadaşı werem olur #38118
Murat KUTAYKatılımcıyok canım bu kadar da olmaz..galiba..sanırsam
- YazarYazılar