Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
mustafa333KatılımcıMurat KUTAY wrote:Mustafa Bey .. Bazı önlemler yazsak bile bunlar Veteriner Hekim kontrolünde yapılacak şeyler…Bu nedenle muayene eden Veteriner Hekimin tavsiyelerine uymak en doğrusu olacaktır..Sizin yapabileceğiniz şu an için bir şey yok..
size cok tesekur ediorum ins. herayla aram bi an once duzelir aklıma geldikce gozlerim doluyor nasıl bole bi aptallık yaptım die gercekten cok tesekkur ederim allah razı olsun azda olsa rahatladım ama yarın tekrar goturup ic kanama asısı icin konuscam veterinerimle cok tesekur ederim
mustafa333KatılımcıMurat KUTAY wrote:Veteriner Hekim muayene ettiyse tabi daha uygununu o yapacaktır…Fakat acil klinik yöntemlerinde ilk yaklaşım..İç kanamaların önlenmesi veya olmaması için tedbir alınmasıdır..Böyle bir önlem alınmadı ise köpeğinizin durumunu çok dikkatli takip etmeniz ve ağırlaşma belirtileri görüldüğüne heme müdahalae yapılması gereklidir…
cok tesekkurler fakat su an zaten cok durgun pesimden gelmior kıpırdamıyor sadece sesimi duyunca yuvasından cıkıyor pesimden gelmior veteriner korkudan ole olur dio bişi yoktur dio ama ben cok korkuorum 3-4 basamak yuvarlandı ve alt katın merdiveninden betona dustu biraz kumlu bi betoldu veteriner fiziksel ve zihinsel olarak hicbi sorun yok sadece piskolojisi kotu dedi cok korkmus dedi
mustafa333KatılımcıMurat KUTAY wrote:Merhabalar..Geçmiş olsun..Bu gibi acil durumlarda Veteriner Hekimler iç kanamalara yönelik ilaçlar uygularlar…
Böyle bir uygulama yaptıysa rahat olabilirsiniz ..
malesef yapmadı hic bişi yok dedi elleriyle her yeri inceledi bisiyi yok dedi ben aglıodum zaten kopeim yavru rott cok kotuyum
- YazarYazılar