Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
- nefertiti111Üye
öncelikle bilgilendirme için çok teşekkür ederim:) eet yüksek notla geçmek istiorum aslında seçmelileri zora sokmak istemiorum açıkçası))
nefertiti111Üyepaylaşım için teşekkürler:)
nefertiti111Üyeçok yardımcı oldu.paylaşım için teşekkürler.
nefertiti111Üyeçok teşekkürler çok yardımcı oldu:)
nefertiti111Üyecevabını vermedi maalesef hoca ama çok merak ettim gerçekten de ne olabilirdi ki ahmet hocamız harbi bi tanee:))
nefertiti111Üyeyaa finaller sözlü dersler zor.daha 1.yıldan böle diyorum sanki:(peki anatomiden nasıl geçilir.sözlü finalden geçmenin yolu nedir bilen warsa yardımcı olsunnn:)
nefertiti111Üyebizim sistemde nie sözlü sınavlar war yaa…bizim final sözlüü
nefertiti111Üyeçok teşekkürler:)
nefertiti111Üyeçok teşekkürler çok yardımcı oldu.
nefertiti111Üyepaylaşım için çok teşekkürler
nefertiti111Üyebilgi için teşekkürler:)
nefertiti111Üyeya devamı derken sindirim sisteminin devamın kastetmiştim ben pharynx den sonrasını bulamadım o yüzden demiştim bu konuda yardımcısı olursanız çok sevinirim.Ama yinede çok teşekkür ederim.
nefertiti111Üyeteşekkürler çok güzel olmuş ancak devamını bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim
nefertiti111Üyenot için çok teşekkürler.
nefertiti111Üyeya ben ankara veterinerliği kazandım.isteğe bağlı hazırlık sınıfı varmış ama ingilizce yeterlilik sınavı zorunluymuş anlamadığım nokta şu ben hazırlık okumasam bile bu sınava girmek zorunda mıyım yardımcı olursanız sevinirim.bi de okul hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
- YazarYazılar