1. Anasayfa

Oluşturulan forum yanıtları

10 yazı görüntüleniyor - 1 ile 10 arası (toplam 10)
  • Yazar
    Yazılar
  • İzel.. wrote:
    bende adü yü kazandım sınav eylülün 27sinde orta derecede ingilizcesi olanlar geçebilirmiş sınavı öyle diyorlar.

:D izel sende geçemedin sınavı :)

bende adü yu kazandım… sınav ne zaman ve zorluğu hakkında bilgisi olan var mı?

yanıtla: yardımcı olabilirmisiniz? #80884

sa… aydın ve bursada hazırlık sınıfı var mı…

Ankara veterinerlikde geçme notu 70 mi :S bilenler yardımcı olabilir mi…

yanıtla: yardımcı olabilirmisiniz? #79768

Anladım abi… Sorularımla ilgilendiğin ve hepsine tek tek cvp verdiğin için tşkkür ederim…

yanıtla: yardımcı olabilirmisiniz? #80800

Anladım abi çok teşekkür ederim… peki bir klinik açmak ne kadar maliyet ile olur

yanıtla: yardımcı olabilirmisiniz? #80797

Abi ikisini aynı anda yapamıyormuyuz… sadece büyükbaş veya pet kliniğimi açabiliyoruz… mesela ben sakaryada oturuyorum burda hem hayvancılık var hemde ev hayvanları bakıyorlar…

Murat abi verdiğin bilgiler için tekrar çok teşekkür ederim…

yanıtla: yardımcı olabilirmisiniz? #80791

Biyolojiyi çalışır ezberler bi şekilde hallederim…

mesela abi tarım il müdürlüğüne kpss ile mi girilior… Birde özel klinikde pet falan bişey yazıyodu o ne oluyor :S

yanıtla: yardımcı olabilirmisiniz? #80789

abi benim makine ve inşaat mühendisliğine puanım yetiyor..ama mühendislikde ii bir üni de okumadıkdan sonra iş bulmak çok zor olduğu için veterinerliği düşünüyorum… veterinerliğin çalışma alanı çok geniş olduğu için cazip geliyor… Ayrıca hayvanları sevdiğim içinde veterinerliği düşünüyorum… Ama ben biyolojiden nefret ediyorum lisedeki hocalarım saolsunlar dersten soğuttular :S veterinerlikde full biyoloji var :S endişeliyim ne yapacağıma karar veremedim

yanıtla: yardımcı olabilirmisiniz? #80785

murat abi verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkür ediyorum… Şimdi ben veterinerlik tercih etmelimiyim senin fikrine göre…

Aydın ünisine gitsem memnun kalırmıyım… Aydında hazırlık varmı?

kendim klinik açıp birde devlette veya özelde çalışma gibi işey söz konusu mu? Açıkcası 5 yıl okudukdan sonra iş bulamamakdan korkuyorum… :(

yanıtla: yardımcı olabilirmisiniz? #67303

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim…

İş ararken üni çok fark ediyor mu? Ayrıca yüksek lisans yapmamın bana faydası olurmu? tarım il müdürlüğü veya gıda üretim yerleri kpss sınavı ile mi alıyor…

Kendimiz normal bir klinik açsak ne kadar kazanabiliri…

Çok soru soruğumun farkındayım ama yazdıkdan sonra pişman olmak istemiyorum… yardımcı olursanız çok memnun olurum

10 yazı görüntüleniyor - 1 ile 10 arası (toplam 10)