Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
- 26 Ekim 2009: 01:59 yanıtla: ADÜ Veterinerliği kazandım ingilizce muafiyet sınavı var ve örnek olarak geçen senele #82879
recep5454
Üyeİzel.. wrote:bende adü yü kazandım sınav eylülün 27sinde orta derecede ingilizcesi olanlar geçebilirmiş sınavı öyle diyorlar.izel sende geçemedin sınavı
24 Ağustos 2009: 11:33 yanıtla: ADÜ Veterinerliği kazandım ingilizce muafiyet sınavı var ve örnek olarak geçen senele #81551recep5454
Üyebende adü yu kazandım… sınav ne zaman ve zorluğu hakkında bilgisi olan var mı?
recep5454
Üyesa… aydın ve bursada hazırlık sınıfı var mı…
Ankara veterinerlikde geçme notu 70 mi :S bilenler yardımcı olabilir mi…
recep5454
ÜyeAnladım abi… Sorularımla ilgilendiğin ve hepsine tek tek cvp verdiğin için tşkkür ederim…
recep5454
ÜyeAnladım abi çok teşekkür ederim… peki bir klinik açmak ne kadar maliyet ile olur
recep5454
ÜyeAbi ikisini aynı anda yapamıyormuyuz… sadece büyükbaş veya pet kliniğimi açabiliyoruz… mesela ben sakaryada oturuyorum burda hem hayvancılık var hemde ev hayvanları bakıyorlar…
Murat abi verdiğin bilgiler için tekrar çok teşekkür ederim…
recep5454
ÜyeBiyolojiyi çalışır ezberler bi şekilde hallederim…
mesela abi tarım il müdürlüğüne kpss ile mi girilior… Birde özel klinikde pet falan bişey yazıyodu o ne oluyor :S
recep5454
Üyeabi benim makine ve inşaat mühendisliğine puanım yetiyor..ama mühendislikde ii bir üni de okumadıkdan sonra iş bulmak çok zor olduğu için veterinerliği düşünüyorum… veterinerliğin çalışma alanı çok geniş olduğu için cazip geliyor… Ayrıca hayvanları sevdiğim içinde veterinerliği düşünüyorum… Ama ben biyolojiden nefret ediyorum lisedeki hocalarım saolsunlar dersten soğuttular :S veterinerlikde full biyoloji var :S endişeliyim ne yapacağıma karar veremedim
recep5454
Üyemurat abi verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkür ediyorum… Şimdi ben veterinerlik tercih etmelimiyim senin fikrine göre…
Aydın ünisine gitsem memnun kalırmıyım… Aydında hazırlık varmı?
kendim klinik açıp birde devlette veya özelde çalışma gibi işey söz konusu mu? Açıkcası 5 yıl okudukdan sonra iş bulamamakdan korkuyorum…
recep5454
ÜyeVerdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim…
İş ararken üni çok fark ediyor mu? Ayrıca yüksek lisans yapmamın bana faydası olurmu? tarım il müdürlüğü veya gıda üretim yerleri kpss sınavı ile mi alıyor…
Kendimiz normal bir klinik açsak ne kadar kazanabiliri…
Çok soru soruğumun farkındayım ama yazdıkdan sonra pişman olmak istemiyorum… yardımcı olursanız çok memnun olurum
- YazarYazılar