Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
selin1000Üyekeşke gerek olmasa ben veteriner olmadığım için bilmiyorum iyi siz bana yeteceğini o böbreğin yıllara dayancağını söylerseniz bana büyük mutluluk olur konuyu kısaca özetleyeyim isterseniz:kedim 2 bucuk yaşında erkek 1 yıl önce üre si 290 çıktı kreatinide çok yüksek serum verildi 10 gün iyileşti ve kd mamaya kuru ve yaş başladık 1 yıldır onları kullanıyoruz 3 ay önce yine test yaptırdım çünkü durgunlaştı ve ürkekleşti bu arada ürkekliğin korkaklığın böbrekle neyle ilgisi var merak ediyorum neyse konuya döneyim
3 ay önce ki testlerde üresi 80 çıktı kreatini yüksek biraz çıktı ama yemeğini yiyor ve seruma gerek görülmedi
ben bu hafta ist ün, vet fak ne götüreceğim bütün testleri yaptırmak istiyorum çünkü açıkcası troide de bakılmadı hormonlarada böbrek üstü bezlerinin çok çalışması ve troidi merak ediyorum bu bilgilerde kedi sağlığı kitabımdan
şu anda yemeğini yiyor ve az da olsa oyun oynuyor ama dalgın ve ürkek birde tüyleri diken diken sırtını oynatıyor hep …cevapları dikkatle okuyacağım teşekkür ederim
selin1000Üyeist üni vet fak ni aradım yapmıyorlarmış ama ben yinede tetkikler için haftaya kedimi götüreceğim orada daha iyi bilgi alırım keşke yapılsaydı benim için çok önemliydi kedisine aşık ve çok düşkün biriyim ve daha çok küçük
selin1000Üyeistanbul üni vet fak öğrencisimisiniz benim için irtibata geçermisiniz eğer oradaki hocalarla iletişiminiz varsa sizin geçmeniz daha faydalı olacaktır evt 2 kardeşi var eğer böyle bir şey mümkünse oğlumu kurtarmak istiyorum yada o hocaların e mailleri varsa onlara ulaşabilirim eğer siz alabilirseniz teşşekür ediyorum
- YazarYazılar