1. Anasayfa

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 1,501 ile 1,515 arası (toplam 1,725)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: slm herkese #49830

Aleyküm selam…

yanıtla: BATTALGAZİMİ ? ARCHİLLES Mİ? KARAR SİZİN ) #49829

Açık ara farkla Battalgazi kupayı kaldırmış…Kutluyoruz kendisini;)

yanıtla: 5. HAFTANIN SORUSU? #49828

Cevap veriyorum: UYUZ…Bildim.evet.

yanıtla: 5. HAFTANIN SORUSU? #49822

Arkadaşın dediği gibi knemidokoptes mutans olayına benziyor oldukça ama sadece kanatlılarda olduğunu sanıyorum bu ektoparazit türünün…

Resimler biraz küçük gibi,biraz ipucu alabilirmiyiz Murat hocam?

yanıtla: Youtube’u Kapatan Zihniyeti Kınıyorum… #49821

Oradan girdim ama video izleyemedim…Yüklemiyor.

Onun yerine ben vtunnel sitesinden giriyorum oraya youtube yazıp öyle izliyorum videoları.

Bu zihniyete çok kızıyorum,engelliyorlar erişimimizi.Verdiğim paralar zehir zıkkım olsun.

yanıtla: mevlananın mezar odası #49820

Olayın saçmalığı şu;

Mevlânâ gerçekten çok sevilen iyi biriydi.Kendisi iyi bir müslümandı.Hiçbir insana zarar vermeyi aklından bile geçirmezdi.Neden öldükten sonra böyle kötü olayların ilgi odağı olsun ki?Kesinlikle böyle şeylerin yaşandığına inanmıyorum.

Paylaşımın için teşekkürler Texas.

Kimsenin aklına birşey gelmiyor mu?

Tahmin edin belki tutar…Tahminlerinizi bekliyorum…

Cevabı sizden biri bulana kadar açıklamayacağım…

yanıtla: o mu? bu mu? #49723

Güldüren…

Nikon mu Canon mu?

yanıtla: Benim için N’apardın? #49596

Etli ekmeği yemişsiniz madem,bende üstüne konyalıya ve dilaraya çay ısmarlardım…Afiyet olsun diyerek…;)sağlıcakla kalın arkadaşlar.

Farketmez,Afyon’u da bilmiyorum:)

Tazmanya canavarı benim en sevdiğim çizgi karakterlerdendir…Tümünü izleticem size,misyon edindim bunu:D

Bir ipucu daha vereyim,tazmanya canavarının bu bugs bunny ile falan olan çizgi filmleri değil,sadece kendisinin ve ailesinin olduğu çizgi filmlerde geçiyor bu hayvan.Daha önce dediğim gibi aklımdan tuttuğum hayvan türünün son harfi “k” idi…O hayvanın başka bir isminin olduğunu da söylemiştim,o ismin son harfi de “s”:D…Yani şu şekilde:

…………..k ve ……………s.2 ismi var.

neyse bir ipucu daha vereyim,sabırsızlanmaya başladınız;tazmanya canavarı çizgi filmlerinde bu hayvandan 2 tane var!

Hepinize kolay gelsin,hepinizi Alzheimer hastalığından korumaya çalışıyorum arkadaşlar.Hafızanızı zorlayarak ileride bunamanızı engelliyorum;)Görüşmek üzere…

yanıtla: silaj #49525

Rasyon programlarında yazmıyor mu besin değerleri?Ben gözatmadım da bu sitede de vardı birkaç rasyon programı,bak istersen…Kolay gelsin…

Aydın ve samsun hakkında bilgim yok ama veteriner hekimliği tercih edeceksen aramıza hoşgeldin diyorum:)

yanıtla: kedi kılı #49523

Kedilerinizin aşıları tamamsa özellikle dekist aşsııyapılmışsa hiçbirşey olmaz.rahat olun…

Çatlamayın arkadaşlar,vaktimiz çok…:D

Tahminlere devam edelim…

15 yazı görüntüleniyor - 1,501 ile 1,515 arası (toplam 1,725)