1. Anasayfa

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 1,516 ile 1,530 arası (toplam 1,725)
  • Yazar
    Yazılar
  • “Bone displacement surgery, division with an axe”

The Spine Splitter – Cannibal Corpse…

tazmanya canavarı çizgifilmlerinde keklik yokki:D…Bilemediniz…

tahminlere devam edelim…

Bilemediniz:D…

Biraz daha çabuk bulunsun diye çok önemli bir ipucu verdim.Biraz hafızanızı zorlasanız ve biraz da google kullansanız(:p) hemen bulursunuz…

Hepinize kolay gelsin…

Değil arkadaşlar…

Size bir ipucu,dikkatle okuyun;

Aklımda tuttuğum hayvanın bir başka adı daha var.O isimle birlikte o hayvan “tazmanya canavarı” çizgi filmlerinde gösteriliyor…

Kümeyi iyice daralttım,hadi bakalım…

yanıtla: MERHABA #49421

Merhaba serhat.Hoşgeldin…

yanıtla: LÜTFEN YARDIM #49420

Operasyonu mevcut olup düzelmesi muhtemeldir…

Fakat dezavantajları var;ilk dezavantajı yaşça çok küçük olması…Anestezide sorun yaşanır ve büyüdüğü zaman da operasyonun başarı oranı düşük olacaktır…

İstanbul’un ne tarafında oturuyorsunuz?Ona göre klinik tavsiye edebilirim…

Size şu siteyi yolluyorum…İhtiyacınızı buradan giderebileceğinizi umuyorum.Sağlıcakla kalın…

“www.tavsiyeediyorum.com”

yanıtla: Küçük bir soru #49418

Türkü gerçekten abartılı…Abartan sanatçılarımızı kutluyor ve başarılar diliyorum…

yanıtla: Küçük bir soru #49414

Yazdığım türkü aslında iki aşığın bağlamalarıyla yaptıkları atışmadan doğmuştur…

“Aşığın biri manda yuva yapmış söğüt dalına aman aman” diyerek abartılı bir durum yaratmıştır…

Diğer aşığın da altta kalmaması ve daha da abartması gerekmektedir.Cevabı yapıştırır;”yavrusunu sinek kapmış gördün mü amanın yandım…”

Bu şekilde oluştuğu rivayet edilir bu türkünün.Bir tosya türküsü olduğunu bilmiyordum,teşekkürler verilen bilgi için…

Bu arada mandanın yoğurdu çok lezzetli olur,bizim oralarda “kaşık geçmez” yoğurdu denir…Kıvamlı ve lezzetlidir.

Konuyu fazla dağıtmadan iyi günler diliyorum;)…

yanıtla: BU İSİM NEYİN OLUYOR #49412

sınıf arkadaşım:D…

maruf ?

yanıtla: o mu? bu mu? #49405

Koyun…

Alttakine sorum şu şekilde ama sebebini de açıklamasını isteyeceğim…

“Batman” mi yoksa “Punisher” mı?

yanıtla: BU İSİM NEYİN OLUYOR #49404

sınıf arkadaşım…

serpil?

Komşuları rahatsız etmediğin ve herhangi bir şikayet almadığın sürece problem olacağını zannetmiyorum ama mutlaka problem yaratacak insanlar çıkacak….

Sonuçta belediyeler,emniyet teşkilatları veya apartman yöneticileri bu şikayetleri değerlendirmek durumundalar…Şikayet geldiğinde yapacak birşey yok.Mangalı yakacaksın demektir:D

Kediniz kaç aylık?Aşıları ilk aşıları mı?

Değil…

biraz zor bir isim.İpucu vermiş olayım.Bir de şunu söyleyeyim;latince tür ve cins adı şeklinde değil,öyle birşey yapmam,bulmak imkansız olurdu zaten.Sadece tek kelime…biraz daha zorlayalım hafızalarımızı….

Bilemediniz…

Son harfini vereyim ozaman,baş harfi verirsem kolay olur…

Hayvan türünün son harfi ” K “

Hepinize koaly gelsin…

15 yazı görüntüleniyor - 1,516 ile 1,530 arası (toplam 1,725)