Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Ayı yavrusu;)
Kola içir kola;)
Lanet olsun içimdeki tavşan sevgisineeeeeeeeee;)
Anthrax (şarbon) olabilir,size de bulaşabilir.İhbarı zorunlu bir hastalıktır.Acilen bir veteriner hekimine başvurmanız gerekmektedir.
Anthrax (şarbon) olabilir,size de bulaşabilir.İhbarı zorunlu bir hastalıktır.Acilen bir veteriner hekimine başvurmanız gerekmektedir.
Parazit olup olmadığını öğrenmene gerek yok.Aşı programına başlanacağı zaman parazit varmış gibi muamele yapılır ve parazit tedavisi yapılarak programa başlanır.
Köpeğinin yaş durumu aşılara başlanması için uygun.Bu programı buraya yazamam,etik olarak uygun olduğunu düşünmüyorum.5 yıl okul okuduk ki ben 1 yıl uzattım,6 yılda bitirdim.Başvuracağınız veteriner hekimi gerekli aşıları yapar size de zamanını söyler.Sağlıcakla kalın…
Türkiye’yi herhangi bir Afirika ülkesinden farklı görmeyen bu zihniyete kızıyorum…Aşıları tamam,sağlığı yerinde işte daha ne arıyorsun değil mi?Her işte zorluk çıkarmayı biliyorlar.Lanet olsun bu zihniyete,lanet olsun içimdeki bu hayvan sevgisine…
Güzel atasözleri:Dduymadıklarım var arasında.Teşekkür ederim paylaşımın için
yeni arkadaşınız hayırlı uğurlu olur inşallah…
Eğer hayvan çok yiyor ve bundan fazlaca yararlanabiliyorsa,durum normaldir.Hiçbir problem yoktur.Eğer çok yiyor ve yağlanma çok oluyorsa diabet olabilir.
-Dayım aradı…
-Hangi dayın?
-İsyanlarDAYIM…:Dhehohehoheho
EVEEETT!!! Bu konu başlığını ele geçirmiş bulunuyorum…O zaman size br bayat espri yapayım da mideniz bulansın…
Dünyada 2 Tür canlı vardır:
1-Normal canlılar,
2-ErzinCANLILAR! hahahahahaha:D
Şuna eminim:sığırlarının ovulasyon senkronizasyonunda kullanmayacaksın:Dbildim mi?
***ALINTIDIR,FIKRA GİBİ BİR OLAY***
Acı kaybımız 3 ay önce ailemize katılan, Necmi ismini verdiğimiz kaplumbağamız dün vefat etmiş. Aile arasında sade bir törenle evin arka bahçesine gömdük. Hayvancağız durduk yerde can verdiği için gidip Necmi’yi aldığımız dükkanın sahibine sebebinin ne olabileceğini sorduğumuzda ”Abi onlar kış uykusuna yatar” cevabını almış bulunmaktayız, hepimizin başı sağolsun. Bu vicdan azabıyla ben de çok yaşamam herhalde:D
Dinolytic ne için lazım?Ne için kullanmayı planlıyorsun?
- YazarYazılar