Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Hoşgeldin birader…
Biz cesaret edemiyoruz helal olsun abiye…Helal olsun.
Arkadaşlar sizin hiç ilginç bir anınız yok mu bu konseptte?Anlatırsanız incileriniz dökülmez…Anılarını burada anlatan arkadaşları şimdiden medeni cesaretlerinden dolayı kutluyorum…
Köpekte dışkılama arzusu var mı,ıkınma var mı?bununla ilgili herhangi bir çaba var mı?ne zamandır böyle bir durum mevcut?yeme içmesi nasıl?bağırsakları dolu ise veteriner hekimi arkadaşımızdan neden lavman isteğinde bulunmadınız?Veteriner hekimi buna gerek görmedi mi?köpeğin dışkılamasınıkoalylaştırmak için verdiği ilaç ne idi?herhangi bir lakzatif mi?müsil veya benzeri mi?
Senin soruna benzer bir soruyu başka bir kardeşimiz sormuştu…İşte verdiğimiz cevap.Linke tıklayıp okursan bilgilendirmiş olurum seni.Sağlıcakla kal…
Ateşi varmı?Ufak bir grip olabilir,üşütme olabilir veyahut konjuktivit olabilir.Bulgulardan biraz daha bahsedebilirmisiniz?
Dünyanın en güzel hayvanı muhabbet kuşu bence.Güzel açıklamalar yapmışsın…Resimleri göremiyorum ama.
Brucellozun tedavisi var.Tedavisi yapıldıktan sonra gelecek yıl muhtemelen abort olmayacaktır ama normal diğer ineklerden daha fazla abort yapma riski taşımaktadırlar.Bunun dışında brucella hastası olmayan ineklerinde bu yönden korunması gerekmektedir.Bu nedenle Brucella S-19 genç ve erişkin aşısı kullanılmaktadır.Genç olan sığırlara genç aşısı,erginlere S-19 erişkin brucella aşısı yapılabilmektedir.Bu aşılar veteriner hekimleri tarafından yapılmaktadır.Sizin bir ilaç kullanmanız söz konusu değil.Saygılarımla…
Köpeğinizi götürdüğünüz veteriner hekimi arkadaşım size bunun neyden kaynaklanmış olabileceğini söyledi mi?Veyahut olası hastalık isimleri saydı mı?Saydıysa bunlar nelerdir?
Benim nickim YD “the Gorilla”.
-YD adım ve soyadımın baş harfleri.
-the Gorilla yani Goril kelimesinin hikayesi şöyle:Sinirlendiğimde Gorile benzediğimi söyleyen arkadaşlarım oldu.Goril sinirlendiğinde burnundan solur burun delikleri kabarır iyice.Biliyorsunuz gorilin kolları da güçlüdür,güç yetmez.Bende yapım gereği ufak biri değilim ayrıca Eski Milli Boksörüm.Goril aşağı goril yukarı lakabım goril kaldı.Kimisi abi goril dediklerinde alınmıyormusun diyor ama aksine adım gibi birşey olmuş.
Benzer bir olayı da Coca-Cola yüzünden yaşadım…Yine bir sabah mahmurluğu üstümde.Kardeşimle reklamları izlemekteyiz..Diyalog şöyle:
(Cocacola reklamı çıkar)
Ben: “ENSAYN” ne demek lan?
Kardeşim: Ne ensayn’ı nerede gördün?
Ben: Olum işte colanın üstünde yazıyor ya
Kardeşim: “NESİNE?” yazıyor abi orda ne ensaynı?
Ben: Ne biliym Türkçenin içine s..ç..tılar iyice:D(yine toplamaya çalışıyorum başaramıyorum…)Coca Cola şişeye şunu yazmış:” N’sine? ” .Ondan sonra bu diyalog gelişti benim ne suçum var.Türkçenin içine ettiler bu gavurlar:D
Ülker firması resimde gördüğünüz bisküvi olan CANPARE’yi yeni çıkarmıştır ve bendeniz bunu görmemiştir,bilmemektedir…
Kaldığım yurdun kantininde bisküvilere bakarken sabah yeni uyanmış olmanın da vermiş olduğu mahmurlukla sanırım kantinci arkadaştan bisküvi istedim…Aramızda geçen diyaloğu aynen aktarıyorum:
Ben: Abi bir tane “KENPEYIR” versene…
Kantinci: Ne KENPEYIR’ı birader?
Ben: Abi şurda ya işte,şundan.Yeni çıkmış sanırım.
Kantinci: CANPARE olum o CANPARE,hahahaha:D?!!?!
Ben: Ne biliym olum Türkçenin değerini bilmiyolar markalar hep yabancı ee haliyle bizde karıştırıyoruz(sçtım toplamaya çalışıyorum:))Çok fazla South Park izlememek lazım demekki.Eğer tüm tahlilleri yapılmış idrar taşları,herhangi bir böbrek hastalığı,tümör oluşumu vb… tıkanıklık meydana getirecek bulgular yoksa ve prescription mamalar denenmişse hala çare bulunamamışsa,sebebi Nörolojik olabilir.
Bunun dışında arkadaşın yazdıkları oldukça açıklayıcı bilgiler onlara göz atmak fayda sağlayabilir.Geçmiş olsun.
Sevgili Polat;
Tavşanlarında gözlediğin bulguları,davranışları buraya yazarsan daha fazla yardım edebiliriz.Sen Coccidiosis’ten şüpheleniyor olabilirsin ama yardım edebilmemiz için dikkatini çeken bulguları,davranışları,vücut sıcaklığı,anne tavşanın durumu vb… şeyleri buraya yazmalısın.
- YazarYazılar