1. Anasayfa

Oluşturulan forum yanıtları

3 yazı görüntüleniyor - 1 ile 3 arası (toplam 3)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi #48627

hocamsaygı gösteriyorum19 yıllık mezunmuşsunuz ama şöylede bi durum var fakültenin şuanki durumunu bilmeden nasıl karşılaştırma yapabilirsinizki o hocalar gidince yerine pamuk prensesler gelmedi sonuçta onların öğrencileri geldi şimdide biz okuyoruz ve bize zor geliyo herkes kendi zamanında zorlanıyo yani neyse fikrimi belirtmek istedim kendinize ii bakın

yanıtla: Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi #44953

arkadaşlar bende çok gereksiz sayılabilecek teorik bilgilerin verildiğini düşünüyorum ayrıca notlarımda gayet ii şuan için ama iş pratiğe gelince bi insan pratiğe önem vermeyip deli gibi teorik çalışırsa kriz anında eli ayağına dolaşır iki saat arar bulamaz aradığı şeyi yani 4.sınıf abimiz çok haklı pratik herzaman önemlidir bizim mesleğimizde

yanıtla: Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi #42796

arkadaşlar Türkiyenin tek akredite veteriner fakültesinde yani Ankara Üniversitesi Veteriner fakültesinde okuyan biri olarak tabiki bütün veteriner fakülteleri bizim iyi bir veteriner hekim olmamız için eğitim veriyo ama şuda bi gerçektirki diğer veteriner fakültelerinin hepsinin kurulmasına Ankara veteriner Fakültesi yardım etmiştir örnek verecek olursa yanılmıyorsam uludağ dışındaki tüm veteriner fakülteleri anatomi hocam olan Prof.Dr.Nejdet Dursun tarafından yazılan veteriner anatomisi kitaplarını kullanıyo ayrıca bizim okulumuzun kliniğinde ve uygulama çiftliğinde yeterince büyük ve küçük baş hayvan üzerinde uygulama şansı buluyoruz bide yeni giren arkadaşa şunu söylüyorum okul nasıl olsa biter sen hazırlık oku ben okudum çok memnunum kendini geliştirmen lazım ingilizceden sonrada başka yabancı diller öğren kendinize ii bakın ii günler dilerim

3 yazı görüntüleniyor - 1 ile 3 arası (toplam 3)