BENİM ÖGRENMEK İSTEDİĞİM BİR İKİ KONU VAR 1.HAYVANLARI SİLAJLA BESLEMENİN ETİN RENGİNE NE KADAR ETKİSİ VARDIR ÖRNEGİN ETİN KOYU ESMER OLMASINA ETKİSİ VARMIDIR TÜKETİCİLERDE GENEL YARGI OLARAK BU DÜŞÜNCE HAKİM NE KADAR DOGRU ACEBA? 2.GIDA İŞLETMELERİ İÇİN YETERİNCE KAYNAK BULAMADIM NERDEN ULAŞABİLİRİM ÖZELLİKLE ET ÜSTÜNE YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
[align=justify]etin renginin açık veya koyu renkte olmasının lezzet ve sağlık açısından hiç bir önemi yoktur. etteki renk myoglobinin oxymyoglobine dönüşmesiyle açılma meydana gelir yurtdışında etlerin dış yüzeyleri oksijenle temaz ettirilerek et renginde açılma meydana getirilir buda albeniyi arttırır. Dünyanın en lezzetli sığır eti kabul edilen angus eti koyu renklidir. Kısacası etin textur olgunluk ve lezzeti üzerine et renginin açık olmasının hiç önemi yoktur.[/align]
[align=justify]etin renginin açık veya koyu renkte olmasının lezzet ve sağlık açısından hiç bir önemi yoktur. etteki renk myoglobinin oxymyoglobine dönüşmesiyle açılma meydana gelir yurtdışında etlerin dış yüzeyleri oksijenle temaz ettirilerek et renginde açılma meydana getirilir buda albeniyi arttırır. Dünyanın en lezzetli sığır eti kabul edilen angus eti koyu renklidir. Kısacası etin textur olgunluk ve lezzeti üzerine et renginin açık olmasının hiç önemi yoktur.[/align]