blank
4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
  • Yazar
    Yazılar
  • #25224

    BENİM ÖGRENMEK İSTEDİĞİM BİR İKİ KONU VAR
    1.HAYVANLARI SİLAJLA BESLEMENİN ETİN RENGİNE NE KADAR ETKİSİ VARDIR ÖRNEGİN ETİN KOYU ESMER OLMASINA ETKİSİ VARMIDIR
    TÜKETİCİLERDE GENEL YARGI OLARAK BU DÜŞÜNCE HAKİM NE KADAR DOGRU ACEBA?
    2.GIDA İŞLETMELERİ İÇİN YETERİNCE KAYNAK BULAMADIM NERDEN ULAŞABİLİRİM ÖZELLİKLE ET ÜSTÜNE YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

    #98876
    sahaf
    Üye

    [align=justify]etin renginin açık veya koyu renkte olmasının lezzet ve sağlık açısından
    hiç bir önemi yoktur.
    etteki renk myoglobinin oxymyoglobine dönüşmesiyle açılma meydana gelir
    yurtdışında etlerin dış yüzeyleri oksijenle temaz ettirilerek et renginde açılma meydana getirilir buda albeniyi arttırır.
    Dünyanın en lezzetli sığır eti kabul edilen angus eti koyu renklidir.
    Kısacası etin textur olgunluk ve lezzeti üzerine et renginin açık olmasının hiç önemi yoktur.[/align]

    #98930
    sahaf wrote:
    [align=justify]etin renginin açık veya koyu renkte olmasının lezzet ve sağlık açısından
    hiç bir önemi yoktur.
    etteki renk myoglobinin oxymyoglobine dönüşmesiyle açılma meydana gelir
    yurtdışında etlerin dış yüzeyleri oksijenle temaz ettirilerek et renginde açılma meydana getirilir buda albeniyi arttırır.
    Dünyanın en lezzetli sığır eti kabul edilen angus eti koyu renklidir.
    Kısacası etin textur olgunluk ve lezzeti üzerine et renginin açık olmasının hiç önemi yoktur.[/align]

    çok teşekkür ederim
    verdiğin bilgiler için

    #98939
    sahaf
    Üye

    rica ederim

4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.