Merhaba,
Böyle bir site hazırlamanızdan dolayı öncelikle teşekkür ederim.Ben balıklar üzerine çalışıyorum ve bununla ilgili olarak geniş bilgilere sahip olmam gerekiyor. Sorularımda bu doğrultuda olacak. 1)Balık çiftliklerinde karşılaşılabileceğim hasyalıklar ve bunlar için alabileceğim önlemler nelerdir?(Yasalarlada bağdaştırırsanız sevinirim)2)Balığın Yetiştirilmesin hijyen ve sanitasyon için alınacak tedbirler nelerdir?Ne tarz dezenfenktanlar kullanmalıyım?(kimyasal bileşimi hangi bazda olmalı)3)Balığın hasatında hangi kalite koşulları geçerli olmalıdır, kesimden önce hangi kalite kriterlerini kontrol etmeliyim?4)Balık işlenmesi sırasında hangi tehlikler ortaya çıkabilir ve önlemleri nelerdir?5)İşlenmesi sırasında hangi kalite kriterlerini kontrol etmeli ve analizleri yapmalıyım?6)Kanuni olarak hangi numuneleri hangi zaman aralıkları ile almam doğru olur?7)Etin kalitesini yüksek tutmak için hangi kriterlere dikkat etmeli ve hangi noktalarda önlem almalıyım? gibi sorulara cevap verebilirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler