13 yazı görüntüleniyor - 1 ile 13 arası (toplam 13)
  • Yazar
    Yazılar
  • #16126

    HACCP gıda güvenliği risklerinin giderilmesine yönelik kalite yönetim sistemidir.

    Gıda üretiminde ‘önleyici yaklaşım’ ilkesine göre geliştirilmiş sistematik bir yaklaşımdır.

    Bir gıda maddesinin farklı üretim aşamalarında meydana gelebilecek tehlikelerin belirlenmesi ve analiz edilmesi, bu tehlikelerin önlenmesi için gerekli faaliyetlerin belirlenmesi ve etkili bir şekilde uygulamaya konulduğunun takip edilmesine yarar.
    Tüketici sağlığını riske sokabilecek kimyasal, mikrobiyolojik yada fiziksel etkileşim sonucu oluşan CCP kontrol altına almak.

    Kötü depolama koşulları, uygun olmayan malzeme alımı, hijyenik olmayan üretim koşullarına engel olarak, sağlıklı ürün sunmayı sağlar. İmha, tekrar işleme ve ürün geri çağırmaları ortadan kaldırır.
    Tüm kuruluşlara, tipine, büyüklüğüne, ürün cinsine bakılmaksızın uygulanabilen etkin bir sistemdir.
    İşletmenizde çalışma ilkeleri oluşturma ve geliştirmeye yönelik ilk adım.

    Bu belgeye sahip olmak, kalitenizin güvence altında olduğunun garantisidir.

    Devamı ve resimli sunum için asagıdaki ekteki dosyayı indiriniz

    #83474
    blankdnz_38
    Üye

    teşekkürler

    #83600
    blankdmsx
    Üye

    çok teşekkurler

    #84695

    tşkkkkkkk

    #86474
    blankengiin_
    Üye

    Teşekkürler…

    #86717
    blankuguer
    Üye

    teşekkürler güzel paylaşım

    #87880

    paylaşım için teşekkürler

    #93551

    haccp kursları ne zamanlar oluyor bilgisi olan var mı?

    #93649

    teşekkürlerr

    #93678
    blankatagfb
    Katılımcı

    teşekküerler

    #94011

    tesekkurler

    #94379

    teşekkürler

    #94924

    teşekkürler

13 yazı görüntüleniyor - 1 ile 13 arası (toplam 13)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.