- Bu konu 12 yanıt içerir, 13 izleyen vardır ve en son 14 yıl 8 ay önce
onururgu tarafından güncellenmiştir.
- YazarYazılar
- 26 Ekim 2007: 22:12 #16126
Miravets
ÜyeHACCP gıda güvenliği risklerinin giderilmesine yönelik kalite yönetim sistemidir.
Gıda üretiminde ‘önleyici yaklaşım’ ilkesine göre geliştirilmiş sistematik bir yaklaşımdır.
Bir gıda maddesinin farklı üretim aşamalarında meydana gelebilecek tehlikelerin belirlenmesi ve analiz edilmesi, bu tehlikelerin önlenmesi için gerekli faaliyetlerin belirlenmesi ve etkili bir şekilde uygulamaya konulduğunun takip edilmesine yarar.
Tüketici sağlığını riske sokabilecek kimyasal, mikrobiyolojik yada fiziksel etkileşim sonucu oluşan CCP kontrol altına almak.Kötü depolama koşulları, uygun olmayan malzeme alımı, hijyenik olmayan üretim koşullarına engel olarak, sağlıklı ürün sunmayı sağlar. İmha, tekrar işleme ve ürün geri çağırmaları ortadan kaldırır.
Tüm kuruluşlara, tipine, büyüklüğüne, ürün cinsine bakılmaksızın uygulanabilen etkin bir sistemdir.
İşletmenizde çalışma ilkeleri oluşturma ve geliştirmeye yönelik ilk adım.Bu belgeye sahip olmak, kalitenizin güvence altında olduğunun garantisidir.
Devamı ve resimli sunum için asagıdaki ekteki dosyayı indiriniz
3 Kasım 2009: 05:19 #83474dnz_38
Üyeteşekkürler
4 Kasım 2009: 16:51 #83600dmsx
Üyeçok teşekkurler
16 Kasım 2009: 18:34 #84695mbaldemir
Üyetşkkkkkkk
11 Aralık 2009: 20:38 #86474engiin_
ÜyeTeşekkürler…
13 Aralık 2009: 22:17 #86717uguer
Üyeteşekkürler güzel paylaşım
26 Aralık 2009: 16:35 #87880cenkave06
Üyepaylaşım için teşekkürler
16 Mart 2010: 09:49 #93551uye-silindi
Üyehaccp kursları ne zamanlar oluyor bilgisi olan var mı?
17 Mart 2010: 01:46 #93649samedkukurt
Üyeteşekkürlerr
17 Mart 2010: 12:32 #93678atagfb
Katılımcıteşekküerler
24 Mart 2010: 23:34 #94011cem ozment
Üyetesekkurler
7 Nisan 2010: 20:48 #94379myctapha
Üyeteşekkürler
30 Nisan 2010: 08:22 #94924onururgu
Üyeteşekkürler
- YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.