1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Tanışma Forumu
  4. herkese merhaba
7 yazı görüntüleniyor - 1 ile 7 arası (toplam 7)
  • Yazar
    Yazılar

selam ben manisadan duygu veteriner değilim ama sıkı bir hayvan dostuyum ve bakarsınız iktisad fakültesini bırakıp veterinerliğe doğru yeni bir adım atarım çünkü hayvanların çaresizliği ve benim onlara yardım edemem beni gerçekten çok üzüyor bununla ilgili araştırma yaparken sitenizi gördüm ve içeriği çok ilgimi çekti şimdiden herkese hoşbuldum diyorum sevgi ve saygıyla kalın.

dostane
    Üye

hayvanların sevmen ve koruman cok güzel herkesn yüreğinde bir nebze hayvanlara sevgi olması dileğiyle

ImraHor
    Üye

aramıza hoşgeldiniz :)

proje indirecem mesaj gelmesi gerekiyormuş

pelin_wet
    Üye

slm herkese..kedi köpek nekropsisi ile ilgili fotosu,videosu,ve özellikle ders notu yada makale ferketmez elinde herahangi bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirmi lütfen???bir ödev hazırlamam gerekiyorr..

BriqanD
    Üye
    duygu.orhan81 wrote:
    selam ben manisadan duygu veteriner değilim ama sıkı bir hayvan dostuyum ve bakarsınız iktisad fakültesini bırakıp veterinerliğe doğru yeni bir adım atarım çünkü hayvanların çaresizliği ve benim onlara yardım edemem beni gerçekten çok üzüyor bununla ilgili araştırma yaparken sitenizi gördüm ve içeriği çok ilgimi çekti şimdiden herkese hoşbuldum diyorum sevgi ve saygıyla kalın.

Hosgeldiniz… Sizin gibi bilincli hayvan severlere ihtiyac var tesekkur edıyorum ılgı gostertıgınız için… saygılarımla…

BriqanD
    Üye
    pelin_wet wrote:
    slm herkese..kedi köpek nekropsisi ile ilgili fotosu,videosu,ve özellikle ders notu yada makale ferketmez elinde herahangi bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirmi lütfen???bir ödev hazırlamam gerekiyorr..

Lütfen nekropsi bölümünü inceleyiniz eger aradıklarınızı bulamazsanız eger ders notu ıstek bolumunden ıstek yapabılırsınız… saygılarımla…

7 yazı görüntüleniyor - 1 ile 7 arası (toplam 7)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.