1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Veteriner Hekim Haberleri
  4. Kısırlaştırılan köpeğin 5 yavrusu oldu
8 yazı görüntüleniyor - 1 ile 8 arası (toplam 8)
  • Yazar
    Yazılar

Kısırlaştırılan köpeğin 5 yavrusu oldu
    ÇANAKKALE,08.05.2008 13:29:13
    Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde, veteriner tarafından kısırlaştırıldığı iddia edilen köpeğin beş yavrusu olması herkesi şaşırttı.
    iha_20080508_15143.jpg
    Sebahat Ertok, “Pamuk” adını verdiği köpeğini kısırlaştırmak için ilçede görev yapan veteriner hekim B.K’ye götürdüğünü belirterek, “Kısırlaştırma işleminin ardından köpeğimi alıp evime döndüm. Ancak yaklaşık 5 ay sonra köpeğimin haline olduğunu görünce şaşkına döndüm. Köpeğimi sözde kısırlaştırmıştım, fakat 5 yavru doğurdu” dedi.

Veteriner Hekim B.K. ise, bu olayın hayvanlarda oldukça nadir görülen çift rahimden kaynaklanmış olabileceğini söyledi.

BEKİR ERDİNÇ – ÇANAKKALE

Yahu sallanırda bukadarmı sallanır yaa.

Veteriner hekim arkadaşımızın işinde uzman olması sanırım herkesi şaşırtmış:d

Üye

hehe çift rahim tamamda acaba ovaryumlarıda görmedi mi arkadaşımız.. neyse her iki tarafada geçmiş olsun. :d

fizyoloji 2,viroloji 1,biyokimya1,histoloji 2,parazitoloji 1,mikrobiyoloji 1 bunlardan uludada yaz okulu açılacakmı yaa lütfen yardım:(

arkadaşım konuyla alakasız şeyler yazmışsın…başlığa bak,yazdıklarına bak.

valla kardeş 3 gündür şu soruya bi cvp veen insan evladı çıkmadı bende yadım belki bi cvp alırım die bilen varsa bi yardım yahu bend öğrenciyim:(sona kaldığınız yerden devm edersiniz

Bu konuda hiç kimsenin hatası yok.
    Bu erkek köpeğin marifeti. Kısır köpekten 5 tane yavru çıkartmayı başarmış…
    Tohumunu çok iyi atmış… :)))))

8 yazı görüntüleniyor - 1 ile 8 arası (toplam 8)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.