5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
  • Yazar
    Yazılar
    blankJustyce
    Üye

Herkese merhaba adım Burak 1993 dogumluyum Kocaeli’de yaşıyorum. Hedeflerimden biri veteriner olmak :)
    Hayvanları cok severim.Muhabbet Kuşlarıyla aram cok iyidir ve bir cok bilgiye sahibim:)
    Photoshop yapmayı severim… işte böyle
    Ve bir sorum olacak ben avatar resmimi filan degistiremiyorum. Bu bölüme yetkili degilsiniz filan diyor. Yada aktivasyon mailini yeniden gönderin diyor.Göderdim kabul ettim hala oluyor yardımcı olursanız sevinirim:)

blankImraHor
    Üye

aramıza hoşgeldin Burak umarım hedeflerine ulaşırsın mesleğimiz çok güzel ve kutsal bir meslek…şu aralar sitemizde değişik çalışmalar yapılıyor daha iyi kullanım için.avatar değiştirememen bundan olsa gerek…en kısa zamanda her şey düzene girecek inşaallah…:)

blankJustyce
    Üye

tamam teşekkürler :) çalışmalar demişken tema filan degişse cok daha güzel olur forum .Böyle çok karışık :S

blankBriqanD
    Üye
    Justyce wrote:
    tamam teşekkürler :) çalışmalar demişken tema filan degişse cok daha güzel olur forum .Böyle çok karışık :S

tema yanı gorsellıgımı degıstırmek yoksa konuların yerlerınımı degıstırmek daha guzel olurmu demek ıstedınız tam anlayamadım… malesef sıte sunucusu ıle sorun yasıyoruz bu yuzden sıteyı kasan daha fazla yer kaplayan tasarılardan kacınıldıkı sıte acık kalabılesın…saygılarımla…

blankJustyce
    Üye

Tamam teşekkürler .Evet o sorun bizdede var muhabbetkuşu sitemiz vardı. 1.5 Haftadır nerdeyse adam gibi açılmıyor 3günde 1 filan açılıyor oda 1saat bile değil bu sorunlar geçer inşallah

5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.