11 yazı görüntüleniyor - 1 ile 11 arası (toplam 11)
  • Yazar
    Yazılar
    Üye

2006 ankara üniversitesi mezunuyum. şuanda 4/b sözleşmeli personel olarak antalyanın finike ilçesinin ernez köyünde veteriner hekim olarak çalişmaktayım.

hoşgeldiniz

Üye

veteriner hekimlik öğrencisi olarak tecrübelerinizden yararlanmak isterim :) tekrar hoşgeldiniz

Üye

aramıza hoşgeldiniz

Üye

hoşbulduk efendim

Üye

Merhaba

[/font]merhaba.ben de bu yılbaşladım okula.iş bulma imkanları hakkında bilgi verebilir misiniz?

Katılımcı

Çoooook imkanı var biraz araştır siteyi çogu yorumda bu konuyu bulursun .. bn de bu sene başldım okula .. ve hayırlı olsunnn :bravo:[hr]

VETERİNER HEKİM BAZI ÇALIŞMA ALANLARI VE ALACAKLARI ÜCRETLER…

ÇALIŞMA ALANLARI ÜCRET
    MARKETLER 1. SINIF MARKETLER 1500YTL
    2. SINIF MARKETLER 850YTL

KOMBİNA,MEZBAHA VE KESİMHANE 1500 YTL
    YEM FABRİKALARI 1400YTL
    PARK, PAZAR VE BORSALAR 1400 YTL
    EV VE SÜS HAYVANLARI SATIŞ YERLERİ 1400 YTL
    OTOPSİ VE BİLiR KİŞİ RAPORU 200 YTL
    DANIŞMANLIK HİZMETLERİ 200 YTL
    budğm ilk şeyi alıntı yaptım :)

Arkadaşlar hekimlerin asli işi klinisyenliktir. Hem itibar, hem maddi şartlar açısından.Ayrıca öğrenci arkadaşlar bir önceki mesajda yazılanlara bakıp kendinizi kandırmayın.
    Bahsedilen mezbaha market tarzı yerlerde eğer işletme de hekim de profesyonel değilse hem tarifede yazanın altında ücret ödenir. Hem de hekime hekimliğin dışında muhasebe, pazarlama vs… bir çok işi yapması söylenir.
    Hele ev vesüs hayvanları satış yerleri belki büyük şehirlerde ciddi kurumsal yerlerde farklıdır ama bir çok şehirde pet shopçular için yasal bir angaryadan öteye geçmiyor. Yani yılda bir noterde imza karşılığı alınan üç kuruş para. Maalesef o üç kuruşa tamah eden ve pet shopçunun sattığı kedi köpekleri aşı için yönlendirmesinden medet umanlar var. Bu nedenle lütfen kimse toz pembe hayaller kurmasın. İyi yetişerek mezun olup klinik yapmak her zaman en iyisi.
    Mesleği o derece ayağa düşürenler var ki bu camiada, hani bazı kamyonların arkasında yazar; “aslanı kediye boğduran dünya” diye işte o misal.

Üye

doğru söze ne denir…önemli kendini geliştiren vasıflı bir veteriner hekim olmak.ben de henüz öğrenciyim ama biraz kliniklerde neler oluyor diye yokluyorum elimden geldiğince mesleği takip etmeye çalılıyorum.ve tam manasıyla hekim vasfı gösteren kendini geliştiren insanlar bu işte refahı yakalayabiliyor.bunun yanında tercihe göre değişir tabi saygınlık ve para da buna eşlik ediyor.

hoş geldin

11 yazı görüntüleniyor - 1 ile 11 arası (toplam 11)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.