15 yazı görüntüleniyor - 1 ile 15 arası (toplam 31)
  • Yazar
    Yazılar
    halil080
    Üye

Atatürk üniversitesinde hala öğrenciyim aranıza katılıyorum şimdiden

belal
    Üye

hoş geldin halil bey aramıza iyi bir site göreceksiniz zamanla
    iyi çalışmalar

BriqanD
    Üye

hosgeldınızz..

halil080
    Üye

teşekkür ederim

alpanaokulu
    Katılımcı

Merhaba; Biz Özel Alp Anaokulu olarak aranıza katıldık. Bahçemizde beslediğimiz hayvanlar hakkında bilgi ararken sitenizle tanıştık. En ayrıntılı, verimli web sitesi olması nedeniyle beğendik. Ve daha sonaki bilgi paylaşımları için aranızdayız.

BriqanD
    Üye
    alpanaokulu wrote:
    Merhaba; Biz Özel Alp Anaokulu olarak aranıza katıldık. Bahçemizde beslediğimiz hayvanlar hakkında bilgi ararken sitenizle tanıştık. En ayrıntılı, verimli web sitesi olması nedeniyle beğendik. Ve daha sonaki bilgi paylaşımları için aranızdayız.

Hosgeldınız forumumuzda ıyı vakıt gecırmenız dıleklerımle… ıyı paylasımlar…

vetant
    Üye

Hoşgeldin Halil ben de Atatürk Üni. mezunuyum.Kaçıncı sınıf ?

halil080
    Üye

2.sınıfa geçtim yeniyim daha siz kaç mezunusunuz?

spekte
    Üye

herkese merhaba ben uludağ üniversitesinde 1 sınıfa geçtim .foruma yeni üye oldum gayet güzel bir forum buradaki arkadaşlarımın ve büyüklerimin çok yardımı dokunacağına inanıyorum.forumda emeği geçen herkese teşekkürler…

silpius
    Üye

merhaba arkadaşlar bende ingilizce bilgisayar mühendisliği bırakıp bu sene hiç hazırlanmadan lys den van veterinerliği kazandım hayatım boyunca hayalimdi sırfbunun içinde bölüm değiştirdim şimdiden aranızda olmaktan ötürü çok mutluyum…

spekte
    Üye

kardeş sende sağlam geçiş yapmışın :D umarım hayırlısı olur :)

silpius
    Üye

vallahi öyle oldu :) okuyacağım hiçbir dersin birbiriyle alakası yok :D ama zaten bilgisayar mühendisliğinede gitmeden önce 2 farklı üniversitenin endüstiri ürünleri tasarımı yetenek sınavlarını kazanmıştım endüstiri ürünleri tasarımı okuyacaktım yani küllien alakasız birisiyim endüstiri ürünleri tasarımı (çizim) bilgisayar mühendisliği ve veterinerlik :D bence mutlu son sahip olduklarımıda mesleğimde ve eğitim hayatımda kullanıcam inşallah

spekte
    Üye

sen baya coşmussun yaw :D yaşın kaç herhalde 22 garanti :D bilgisayar mühendisliğinin nesini beğenmedin :D sonuçta baya havalı yani valla sende veterinerlik yenimi keşfedildi aklın nerdeydi üniversite üniversite dolaşcak :D:D:D

silpius
    Üye

24 agustosta 22 yaşına giricem işte :) vallahi işler biraz karışıktı hayvan anatomilerinden robot tasarlıyordum artık allah kısmet ederse kendilerinden robotlar tasarladığım hayvanları tedavi ederiz :D

spekte
    Üye

valla kardeş dediğim gibi hayırlısı olsun :) istediğin mesleğe başlamandan dolayı sevindim ama bilgisayar mühendisliğini terketmene üzüldüm ülkenin mühendise veterinerden daha çok ihtiyacı var gerçi yetişen mühendisler ne kadar ülkeye katkısı oluyor orası şüphelide :(

15 yazı görüntüleniyor - 1 ile 15 arası (toplam 31)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.