11 yazı görüntüleniyor - 1 ile 11 arası (toplam 11)
  • Yazar
    Yazılar

herkese slmlar benim ismim bahadır ben ankara üniversitesi veterinerlik fakültesine gelecem.bana yurt ve dersler hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Üye

[size=medium]aramıza hoşgeldiniz:flowers:[/size]

aramısa h.g ankarada yurt problemı cekecegını sanmıyorum yuruyerek yada tek ulasım aracıyla fakulteye ulasabılecen yurtlar var derslere gelınce latınce uzerıne oldugu ıcın bıras zorlancaksın anatomıye ıı calıs ılk senenın baba dersıdır anatomıde scapula ılk kemık ona bıle zor dıyeceksın korkucaksın ama ınankı zor dııl calısınca kafa taına gelınce sukredeksın dıger kemıklere kaslara gecınce kafa tası kolay gelcek sısıtemlere gecınce artık hersey yerıne oturacak merak etme bolum zor ama calısan ıcın kolay bende dıcle de okuyorum 2 ye gectım bu sene kolay gelsın derım sana umarım basarılı bı vet olursun duzenlı calısmanı ve labaratuvar derslerını kacırmamını arada das tekrar etmenı onerırım

Üye

fundanın dedikleri çok doğru..;)

hergün düzenli olarak tekrar yapıp dersleri de aksatmazsan çok başarılı olabilirsin..

ya ya kızlar bu işi çok iyi beceriyo ama kanımca birazda ünvtenin tadını çıkarmak lazım değilmi

Üye
    konyali2007 wrote:
    ya ya kızlar bu işi çok iyi beceriyo ama kanımca birazda ünvtenin tadını çıkarmak lazım değilmi

önemli olan ikisini bir arada götürebilmek:flowers:
    ama yinede öncelikli olan derslerrr:icon4:

galiba öncelik sırası kişiden kişiye değişiyor

derslerıne calısta gerı kalan zamanında ne yaparsan yap bence sıkı bı calısmadan bahsetmıyorum ınankı kemıgı labaratuvarda bıtırıp cıkınca problem kalmıyo ben ole yaptım sahsen bıtırmeden cıkma labaratuvardan unıvlı olmanın tadı hersekılde cıkıyo zaten ıstesende ıstemesende kendını aktıvıtelerın ıcınde buluyosun ama unıvlı oldum keyıf yapım derken derslerını aksatma zaten fakulte 5 yıl 6 yada 7 ye uzatmak bence kotu yanı tercıhı sen yapacan ya 5 yıl yada keyfıne bak benım fakultemde aftan yararlanarak donen ve 10 senesı olan bı abım var 5*2=10 herseneyı ıkı kere okumus sankı ya dusunsene fakulteye 20 yasında baslamıs 30 yasında mezun olcak mantıklımı yanı

sıradan yeni emekli olmuş bir veteriner hekimim mesleğe en azından köstek olmamışımdır umarım.mesleğim nedeniyle hep gurur duydum.tanıyanlar beni yorumlar .tüm genç veteriner hekimlere tam bir uzman hekim vasfında sağlıklı ömür dilerim.

aramızda sizi görmek çok güzel gerçekten çok memnun oldum tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyoruz

bahadır hoşgeldin ben yeni mezun bir abin olarak(abin diorum hoş gör) gerçekten zor bir bölüm ama bu meslegi belki 1. ve 2. sınıfta sevmıyeceksın ama klınıklerde hocalarının abılerının hastaları nsl ıyılestırdıgını gordukce meslege asık olacaksın tıpkı benım gıbı veterıner hekım oldugunda tamamen bır canlıyla bas basa kalacaksın ve o konusamayan canlının saglık problemını basarılı bır veterıner hekım olup cozdugunde hasta sahıplerının mutlulugunu kendı ıcınde yasıyacaksın,sana onundekı uzun yıllar adına cok basarılı olam dılegıyle hoscakal

11 yazı görüntüleniyor - 1 ile 11 arası (toplam 11)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.