tavshanimin hali cok kotuleshdi bir an oldu sandim kafasini yere koyuyor..soylediyiniz shrubu aldim 10 damci suya katarak icirdim..durumu duzelirmi acaba bundan sonra?
Şimdiye kadarki süre içerisinde ki iç organlarda meydana gelen hasara bağlı..Eğer geri dönüşümü olmayan hasarlar meydana gelmişse yapacak fazla bir şey yok..Siz elinizden geleni yapıyorsunuz , artık gerisi takdir-i ilahi ..
shrubu icirtdikden sonra bir azciq ishtahasi acildi..1 dilim potates yedi..birde karpuz yiyor.shimdiye kadar karpuz yedirtmedikde bir zarari ola bilirmi?
merhaba..tekrar sizi rahatsiz eden benim…size ne kadar tshk etsem azdir…sayenizde tavsanim iileshmeye bashladi…onceki gibi olmasada yemek yemeye bashlamish…kendini temizliyor…kosha biliyor…eskisi gibi halsiz diil…soylediyiniz vitabiol shurubunu 4 gundurki gunde 3 ogun 8 damcidan iciriyorum…saglam olaninada gunde 1 kez veriyorum…aryik 4 gun oldu…ilaci kesmeye korkuyorum eskisi gibi olur die….bu ilaci ne kadar kullana biliriz??
İlçaların hemen kesilmesi..Öncelikle şu anki düzene toplamda en az 7 gün devam etmelisiniz…Daha sonra bir hafta boyunca dozu yarıya indirerek sabah – akşam uygulayabilirsiniz..3. haftada ise günde tek uygulama şeklinde ilaç verilmesini sonlandırabilirsiniz..
tshk ederim..1 sualim daha var.benim ishlerimle ilgili 2 farkli shehire gitmeliyim yurt ici olarak tavshanlarimada bakacak kimse yok bu yuzden onlari yanimda goturcem..acab onlara bi zarari olurmu?