Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
batuhan5432KatılımcıBitirme tezini nasıl bir konudan aldınız böyle yav .Bence biraz zor bulursunuz bununla ilgili kaynak
batuhan5432KatılımcıŞerefsiz işte n’olcak karısına el kaldıramaz gelir orda artistlik yapar
batuhan5432KatılımcıBen bu reklam olayına destek vererek başlatmak için haftaya 25 ytl yolluyorum ve kliniğimin reklamını yayınlamak istiyorum.Eğer ücret düşükse (piyasayı bilmiyorum) bağışş olarakda kabul edebilirsin.Yayınlanmasını istediğim metin şöyle ÇAPCI VETERİNER KLİNİĞİ ZONGULDAK’DA HAYVANCILIĞIN VE HAYVAN DOSTLARININ TEK ADRESİ TEL:5327006 ,5327350 (Tabi arka plan ve logo gibi şeylerde ayarlarsan çok sevinirim)
Bu arada arkadaşlardan biri yıllıklara reklam veren firmaların neden sitemize vermediklerini sormuş.Nedeni şu yıllık komiteleri birebir firmalar ile gidip görüşürler yani davet ederler yoksa seve seve aman vereyim gel kardeşim diye bir olay yok.Bence tün ilaç firmaları, hayvancılık ekipmanları satan şirketler,klinikler, hayvan hastahanelerine mail atılması gerekir.Kampanyamız başlamıştır.Yakında o kadar çok paran olacakki themem bırak siteyi kurtarmayı hayatını kurtaracaksın.Tabi o zamanlarda bizi unutmaman dileğiyle:) sağlıcakla kal kolay gelsin
batuhan5432Katılımcı19. tamam tamam sus lutfen sevgilim, soz bundan sonra hep senin dedigin olcak, hic chikmayacagim senin sozunden.
35.
– neyin var
– yok bi$iEvet kesinlikle aynı cümleleri bulmuş yapıştırmışsın eline sağlık kardeş

batuhan5432KatılımcıÖdemeler sıkıntıda herkes kendi başının çaresine baksın.
29 Ocak 2008: 08:52 şuna cevap olarak: oftalmoji dersine hosgeldiniz gercekten..göze dair hersey #47064
batuhan5432Katılımcıvay kardeşim burda da varmış

batuhan5432KatılımcıHangisi desem ki.Hepsi güzel nasıl olsa bitirdim ya okulu herşey güzel geliyor insana

batuhan5432KatılımcıBanka hesap numarasını themem arkadaşın vermesi gerekli ki sonuçta site ile ilgilenen o.Bizim yapmamız gereken hesap açıldıktan sonra para göndermek.Themem en yakın zamanda bu konuda bir açıklama yayınlarsan seviniriz.Saygılarımla
batuhan5432KatılımcıNe diyosunuz şimdi hesap açıyomusunuz.Kapanmadan halledelim şu işleride.Bir daha aç kapa olmasın derim ben ,ne dersiniz arkadaşlar
batuhan5432KatılımcıBir de bu carunculalardan nasıl ayrılıyor onun şematik resmi olsaymış süper olacakmış.Eline sağlık yine de
batuhan5432KatılımcıKardeşler herkes atsın 5’er 10’ar bişeyler ver bi hesap numarası gönderelim.Sende kapatma siteyi bu dönemi atlatalım sonrası Allah kerim reklam alırız.Bende düşünüyorum reklam vermek ama yeni klinik malum daha aşamadık herşeyi.Kapatma falan yok aklınızdan çıkarın yavv
batuhan5432Katılımcıya bu macintosh avrupa yakasında o acayip icatlar yapıpda adını verdikleri macintosh değil mi? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
batuhan5432Katılımcıkardeş sağolasın işime yarayacağını düşünüyorum.Aslında bendede yüklü bir kaynak var.Toparlayıncac yayınlamayı düşünüyorum.Saygılar kolay gelsin
batuhan5432Katılımcıolabilir bence dünya dışındada hayat olabilir.Ancak bunların insan ırıkından çok farklı ucubeler olduğunu düşünmek garip geliyor bana.Saygılar kolay gelsin
batuhan5432KatılımcıKamuda kadrolu olarak çalışıyorsanız eğer; yaptığınız çok ayıp.Özel veteriner klinikleri sayenizde geçinemiyor.Maaşınızı alıyorsunuz daha ne demeye tohumlamadır aşılamadır yapıyorsunuz anlamak mümkün değil.Eğer kendinize yakıştığını düşünüyorsanız yapın. Hemen hemen her konuda olduğu gibi devletimiz bu konu hakkındada bir önlem almamış.Sağlıcakla kalın
- YazarYazılar