Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 16 ile 30 arası (toplam 89)
  • Yazar
    Yazılar
  • şuna cevap olarak: YARALARIN KURTÇUKLARLA TEDAVİSİ (MAGGOT TERAPY) #47464
    blankbatuhan5432
    Katılımcı

Bitirme tezini nasıl bir konudan aldınız böyle yav .Bence biraz zor bulursunuz bununla ilgili kaynak

şuna cevap olarak: Bayan güreşçiye şok tokat #47071
    blankbatuhan5432
    Katılımcı

Şerefsiz işte n’olcak karısına el kaldıramaz gelir orda artistlik yapar

şuna cevap olarak: Sitemiz kapanıyor #47069
    blankbatuhan5432
    Katılımcı

Ben bu reklam olayına destek vererek başlatmak için haftaya 25 ytl yolluyorum ve kliniğimin reklamını yayınlamak istiyorum.Eğer ücret düşükse (piyasayı bilmiyorum) bağışş olarakda kabul edebilirsin.Yayınlanmasını istediğim metin şöyle ÇAPCI VETERİNER KLİNİĞİ ZONGULDAK’DA HAYVANCILIĞIN VE HAYVAN DOSTLARININ TEK ADRESİ TEL:5327006 ,5327350 (Tabi arka plan ve logo gibi şeylerde ayarlarsan çok sevinirim)
    Bu arada arkadaşlardan biri yıllıklara reklam veren firmaların neden sitemize vermediklerini sormuş.Nedeni şu yıllık komiteleri birebir firmalar ile gidip görüşürler yani davet ederler yoksa seve seve aman vereyim gel kardeşim diye bir olay yok.Bence tün ilaç firmaları, hayvancılık ekipmanları satan şirketler,klinikler, hayvan hastahanelerine mail atılması gerekir.Kampanyamız başlamıştır.Yakında o kadar çok paran olacakki themem bırak siteyi kurtarmayı hayatını kurtaracaksın.Tabi o zamanlarda bizi unutmaman dileğiyle:) sağlıcakla kal kolay gelsin

şuna cevap olarak: kızların yalanları #47068
    blankbatuhan5432
    Katılımcı

19. tamam tamam sus lutfen sevgilim, soz bundan sonra hep senin dedigin olcak, hic chikmayacagim senin sozunden.
    35.
    – neyin var
    – yok bi$i

Evet kesinlikle aynı cümleleri bulmuş yapıştırmışsın eline sağlık kardeş:)

şuna cevap olarak: suni tohumlama hakedişleri #47065
    blankbatuhan5432
    Katılımcı

Ödemeler sıkıntıda herkes kendi başının çaresine baksın.

şuna cevap olarak: oftalmoji dersine hosgeldiniz gercekten..göze dair hersey #47064
    blankbatuhan5432
    Katılımcı

vay kardeşim burda da varmış:)

şuna cevap olarak: Sizce en gıcık ders hangisi #47062
    blankbatuhan5432
    Katılımcı

Hangisi desem ki.Hepsi güzel nasıl olsa bitirdim ya okulu herşey güzel geliyor insana :)

şuna cevap olarak: Sitemiz kapanıyor #47049
    blankbatuhan5432
    Katılımcı

Banka hesap numarasını themem arkadaşın vermesi gerekli ki sonuçta site ile ilgilenen o.Bizim yapmamız gereken hesap açıldıktan sonra para göndermek.Themem en yakın zamanda bu konuda bir açıklama yayınlarsan seviniriz.Saygılarımla

şuna cevap olarak: Sitemiz kapanıyor #47006
    blankbatuhan5432
    Katılımcı

Ne diyosunuz şimdi hesap açıyomusunuz.Kapanmadan halledelim şu işleride.Bir daha aç kapa olmasın derim ben ,ne dersiniz arkadaşlar

şuna cevap olarak: İNEKLERDE RETENTİO SECUNDİNARİUM #46978
    blankbatuhan5432
    Katılımcı

Bir de bu carunculalardan nasıl ayrılıyor onun şematik resmi olsaymış süper olacakmış.Eline sağlık yine de

şuna cevap olarak: Sitemiz kapanıyor #46974
    blankbatuhan5432
    Katılımcı

Kardeşler herkes atsın 5’er 10’ar bişeyler ver bi hesap numarası gönderelim.Sende kapatma siteyi bu dönemi atlatalım sonrası Allah kerim reklam alırız.Bende düşünüyorum reklam vermek ama yeni klinik malum daha aşamadık herşeyi.Kapatma falan yok aklınızdan çıkarın yavv

şuna cevap olarak: Macintosh için Office 2008 #46946
    blankbatuhan5432
    Katılımcı

ya bu macintosh avrupa yakasında o acayip icatlar yapıpda adını verdikleri macintosh değil mi? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

şuna cevap olarak: hayvan besleme dersi (tüm notlar) #46945
    blankbatuhan5432
    Katılımcı

kardeş sağolasın işime yarayacağını düşünüyorum.Aslında bendede yüklü bir kaynak var.Toparlayıncac yayınlamayı düşünüyorum.Saygılar kolay gelsin

şuna cevap olarak: Mars’ta yaratık fotoğrafı iddiası #46944
    blankbatuhan5432
    Katılımcı

olabilir bence dünya dışındada hayat olabilir.Ancak bunların insan ırıkından çok farklı ucubeler olduğunu düşünmek garip geliyor bana.Saygılar kolay gelsin

şuna cevap olarak: kamuda çalışanlar suni tohumlama yapamazmı #46943
    blankbatuhan5432
    Katılımcı

Kamuda kadrolu olarak çalışıyorsanız eğer; yaptığınız çok ayıp.Özel veteriner klinikleri sayenizde geçinemiyor.Maaşınızı alıyorsunuz daha ne demeye tohumlamadır aşılamadır yapıyorsunuz anlamak mümkün değil.Eğer kendinize yakıştığını düşünüyorsanız yapın. Hemen hemen her konuda olduğu gibi devletimiz bu konu hakkındada bir önlem almamış.Sağlıcakla kalın

15 yazı görüntüleniyor - 16 ile 30 arası (toplam 89)