Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
batuhan5432KatılımcıArdıç katranı taban ülserlerinde tırnak dokusunun oluşumunu sağlar bu nedenle bandaj açıldığı zamanlar sürülmesinde fayda var.Sadece mikrop kapmasını engellemek iyileşmeyi sağlayacak diye bir şey yok yardımcı tedaviler önemli.Ayrıca uzun süre koli bandının içinde kalan ayakda pişikler şekilleniyor tecrübeyle sabittir.
batuhan5432KatılımcıSeni suni tohumlama yaptıktan sonra rektal muayene eldivenini yere atıp görüntü ve çevre kirliliği yaptığın için hapse atardım
batuhan5432Katılımcıbunlar ortalama değerlerdir yoksa kayıtları ulaşmaları imkansız.bu nedenlede manasız geldi
batuhan5432Katılımcıbenim görüşümde 2. el kitap almaman tarafında.Meslek hayatın boyunca ihtiyacın olacak onlara internetten taratırım diyorsan yanılırsın herşeyi bulamazsın
batuhan5432KatılımcıDoğru ömrünü uzun eder çünkü yabancı cisimleri midede toplayıp RPT den kurtarır ve böylece ömrünü uzatmış olur.Saygılar kolay gelsin
23 Nisan 2008: 06:50 şuna cevap olarak: Kedi ve Köpeklerde Yara Sağaltımında Bal Kullanılması #48178
batuhan5432Katılımcıyara sağaltımında benimde nacizane bir denemem oldu.Uludağ mezunu olmam hasebiyle theranekron isimli ilacın sık kullandıldığını biliyordum.Bir apse vakasında birde ürtikere benzeyen çok kötü bir yarada kullandım her ikisindede sonuçlar mükemmel kullanın ve görün.Saygılar sağlıcakal kalın
batuhan5432Katılımcıserhattan başka dost bulamadın mı ? ondan olsa olsa tost olur.İç hastalıkları bilgiside normal bir meslaktaşımızla aynı olduğuna gözlerimle eminim.Saygılar serhat a hayır .eeeehhehehe
batuhan5432Katılımcıveteriner hekimin acemisi, iyisi kötüsü olmaz.Veteriner hekim mesleğini icrasında asla tereddütlü davranmamalı ve kendini küçük görmemelidir.Saygılarımla sağlıcakla kalnı..
12 Mart 2008: 11:38 şuna cevap olarak: VETERİNER KLİNİKLERDE İLAÇ SATIŞI TARTIŞMAYA AÇIYORUM .. #47835
batuhan5432KatılımcıBunu tartışmaya bile gerek yok saıtlmalıdır tabi ki.Neden anlamayan başkaları parayı yesin .Ben satarım ben üzerinde kafa yorarım ben yerim .
batuhan5432Katılımcısu zehirlenmesi daha mantıklı geliyor ama sen genede agresif örümcek’in dediklerini yap.Tabi bir de ürogenital muayene yap derim kardeş.Sağlıcakla kal kolay gelsin
batuhan5432KatılımcıYetmez mi hiç kardeşim yeter tabi.Tırmalarım:) beni çok güldürdü.Sağlıcakla kal can kardeşim benim
batuhan5432Katılımcıperi bacalarının altına tramplen yerleştirirdim ve seni peri bacasından ellerin ve kolların bağlı olarak atarböylece bacalara çarpa çarpa ölmeni seyredersim.Muhahhahahahahhahahha:)
batuhan5432Katılımcısayın uludağ mezunu dif mümessili arkadaşım neden benim kliniğime gelinimiyor.İlaçlarınızı kullanmaktan vazgeçeceğim haberiniz olsun bir uğrayında anlatın ilaçlarınızı saygılar.Ümit ÇAPCI, ÇAPCI VETERİNER KLİNİĞİ Bakacakkadı beldesi merkez mahalle aydemirler sokak Gökçebey/ZONGULDAK
batuhan5432Katılımcıtransamine i enjektöre çekip bölge üzerine sıkarsanız ya da adrenalin bölgedeki lokal damarların büzüşmesine sebep olup bir süre sonra kanamanın durmasına yol açacaktır.Saygılarımla kolay gelsin.
batuhan5432KatılımcıBir zamanlar ULUDAĞLI’YDIK
Bir zamanlar ULUDAĞ ATLI SPOR TOPLULUĞU’NDAYDIK - YazarYazılar