Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
dilaraKatılımcışeytan:unsure:
dilaraKatılımcışimdi pizza yemeeekk vardı

dilaraKatılımcırepolarizasyon
dilaraKatılımcıkaçış planı mı yapıyormuş..?
dilaraKatılımcıkardeşimin okulunda bir öğretmen..
sayra..?
22 Ağustos 2008: 16:31 şuna cevap olarak: Zamanı Geri Alabilseydin Yapacağın İlk 3 Şey Ne Olurdu? #50764
dilaraKatılımcı_ÖSSye daha çok çalışmak :bravo:
_orta1’de öğretmenimle yaptığım kavgayı yapmamak
_hayatımdaki bazı insanlarla hiç tanışmamak
dilaraKatılımcıhuyum kurusun başkalarının öğütlerini dinlemekten hiiç hoşlanmam:sleep:
dilaraKatılımcı[size=large]sensiz bir hiçmişim aslında[/size]
dilaraKatılımcıA z A p
dilaraKatılımcıteoman :laugh:
dilaraKatılımcı:w00t:
dilaraKatılımcımagicX wrote:güzel bi kaynak olmuş.Ama ben herzaman ihtiyacı olanın burs almasından yanayım.çok haklısın;)
dilaraKatılımcısepulika wrote:anatomiden korkuyorum ya ezberim çok ii diileğer hiçbir dersi kaçırmaz ve sene başında özellikle bu derse çok çalışırsan hiç zorlanmazsın. ama ezbere çok ihtiyacın olacak bilmiş ol.
22 Ağustos 2008: 15:58 şuna cevap olarak: VETERİNER HEKİMLİK VE FAKÜLTELERLE İLGİLİ SORULARINIZ ? #50754
dilaraKatılımcısınavlar senin çalışıp çalışmamana bağlı olarak değişir ama genel olarak çok zor değildir:flowers:
sene başında bir hevesle pek devamsızlık yapan olmuyor, dönem sonuna doğru anatomide ve seçmeli derslerde devamsızlık yapanların sayısı artabilir:icon4:
dilaraKatılımcıisteğe bağlı hazırlık sınıfı şu demek: bazı üni.lerde hazırlık sınıfı yok ve bölümün öğretim süresi 5 yıl. bazılarında ise zorunlu yabancı dil(hazırlık) var öğretim süresi 6 yıl.
eğer muafiyet sınavını geçersen 6 yıllık okulu 5 yılda bitirebilirsin.
5 yıllık üni.lerde ise dil yetenek sınavı yapılıyor.bunu geçersen 1.sınıfta ingilizce dersini görmüyorsun, eğer geçemezsen mecburen ek olarak ingilizce dersi görüyorsun..:flowers::flowers: - YazarYazılar