Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
dilaraKatılımcıtmm söylerim:)
şeytan diyor ki akşama kdr yat uyu:icon4:
dilaraKatılımcıo kdr çok veteriner mektebi mezunu ünlü kişi var ki.ama hepsi unutulmuş.
ben ziya gökalp’in,cengiz aytmatov’un,m.akif ersoy’un veteriner mezunu olduklarını lise bittikten sonra öğrenmiştim. ilkokullarda m.akif ersoyu anlatırken ‘veteriner mektebini bitirmiş’ denilse ne olur yani?
dilaraKatılımcıdiyecek birşey yok valla..zenginlikle herşey olmuyor;)
dilaraKatılımcıMilli Tüketici Konseyi’nin raporunda, mağazadaki promosyonların yüzde 54’ünün şekerli ve yağlı gıdalar için olduğu, buna mukabil perakendecilerin sadece sekizde birinin sebze ve meyve promosyonu yaptıkları belirtildi.
Raporu kaleme alan Lucy Yates, süpermarketlerin sunduğu yağlı ve şekerli gıdalara yapılan promosyonların sayısının şaşırtıcı olduğunu belirterek, perakendecilerden sağlıklı gıdaları teşvik etmek için çaba göstermelerini
istedi.Yates, “Çoğumuz alış-verimişizi bu süpermarketlerden yaptığımız için, tüketicilerin kolektif davranışı tüm ülkenin yeme alışkanlığını etkileyebilir” dedi.
Araştırmada süpermarketler, kendi markalarındaki ürünlerin tuz oranı, fiyat promosyonları, kasa girişlerinde tatlı ürünlerin satılıp satılmaması, müşterilere sundukları bilgi ve tavsiyelere göre değerlendirildi.
İngiltere Sağlık Bakanı Alan Johnson, bu yıl başında yaptığı açıklamada ülkenin obezite krizinin pençesinde olduğunu söylemişti.
dilaraKatılımcıasLa sevmem :NonNon03:
alttaki acıkmış?
dilaraKatılımcıhamarat
dilaraKatılımcı:mf_tongue: :mf_tongue:
dilaraKatılımcıMurat KUTAY wrote:BEN YEŞİL SİTEYİ GERİ İSTİYORUM
ALIŞMIŞTIK…TABİ SİZ BİLİRSİNİZ..bende eski haline çok alışmıştım ama kısa zamanda buna da alışırız abi.
dilaraKatılımcıaramıza hoşgeldiniz:flowers:
dilaraKatılımcıbir kaç saat önce tema farklıydı,şimdi girince şaşırdım birden yanlışlıkla başka bir siteye mi girdim diye:laugh:
çok güzel olmuş bu haliyle maviş maviş:bravo:
dilaraKatılımcı
dilaraKatılımcıçok ilginç bağlama teknikleri var.güzel bir video.
Lisede erkeklerin çoğu bağlayamazdı,hep ben bağlardım kravatlarını:icon4:
dilaraKatılımcıhayır tutmadı:happy:
alttakini kafasına bir sürü şey takmış..?
dilaraKatılımcıcevap wermemek: susmak
gelecek..?
dilaraKatılımcışeytan hiçbirşey demiyoo:laugh:ramazanda benden uzak duracakmış:icon4:
- YazarYazılar