Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
dilaraKatılımcıher türlü hayvan küpesi bende var ama böyle böcekliler falan güzel durmuyoo:laugh:
dilaraKatılımcıfundanın dedikleri çok doğru..

hergün düzenli olarak tekrar yapıp dersleri de aksatmazsan çok başarılı olabilirsin..
dilaraKatılımcıaramıza hoşgeldiniz funda ve şafak:flowers:
dilaraKatılımcı[size=medium]Ziyaretçiler (The Strangers)
Yönetmen: Bryan Bertino
Oyuncular: Scott Speedman, Liv Tyler, Sterling Beaumon, Peter Clayton-luce, Glenn Howerton, Alex Fisher, Gemma Ward, Kip Weeks, Laura Margolis
Senaryo: Bryan Bertino
Müzik: Tomandandy
Gör.Yönetmeni: Peter Sova
Tür: Gerilim, Korku
Yapım: 2008, ABD
Issız bir arazinin ortasındaki yazlık evlerinde kalan genç bir çift, yüzlerindeki maskeleri hiç çıkartmayan üç kişinin evin etrafında dolaştığını fark ederler. Bu gizemli insanların onlardan ne istediklerini anlamak kolay olmayacaktır…[/size][hr]
[size=medium]Uyurgezer (Sleepwalking)Yönetmen: Bill Maher
Oyuncular: Woody Harrelson, Annasophia Robb, Nick Stahl, Charlize Theron, Dennis Hopper, Deborra-lee Furness
Senaryo: Zac Stanford
Müzik: Christopher Young
Gör.Yönetmeni: Juan Ruiz Anchia
Tür: Dram
Yapım: 2008, ABD, Kanada
Erkek arkadaşının tutuklanmasıyla evinden kovulan Joleen Reedy’nin (Charlize Theron) 11 yaşındaki kızı Tara (Anna Sophia Robb) ile birlikte kalacak bir yere ihtiyacı vardır. Joleen, mütevazi kira evinde onları ağırlamaktan rahatsız olmayacak fazlasıyla güvendiği erkek kardeşi James’den yardım ister. Taşındıktan hemen sonra Joleen başka bir adamla gider. Tek başına bir çocuğun bakımını üstlenmek için son derece hazırlıksız olan James, perişan haldeki yeğenini mutlu etmeye çalışır. Ancak bir süre sonra, olaylar kontrolden çıkar: James işini kaybeder ve Tara’nın da çocuk esirgeme kurumuna gitmesi gerekmektedir.[/size][hr]
Ölüm Kapanı (Dark Floors)Yönetmen: Pete Riski
Oyuncular: William Hope, Skye Bennett, Ronald Pickup, Lordi , Noah Huntley, Dominique Mcelligott, Leon Herbert, Philip Bretherton, Laura Faarinen, Anniina Keiskander, Maggy Fellman
Senaryo: Howard Brodsky, Mika Karttunen, Pekka Lehtosaari
Müzik: Ville Riippa
Gör.Yönetmeni: Jean Noel Mustonen
Tür: Fantastik, Gerilim, Korku
Yapım: 2008, Finlandiya, İzlanda
Otistik küçük kızının hastanede yeterince iyi bakılmadığına inanan babası onu eve götürmeye karar vermiştir. Yapılan hiç bir tedavi artık cevap vermemekte ve durumu kötüye gitmektedir. Taburcu olmayı bekleyemeyen baba, kızıyla hastaneden çıkmaya çalışırken aksilikler ve korkunç tuzaklar yakalarını bırakmaz. Asansör bozulur ve hastaneden bir kaç kişi ile birlikte kilitli kalırlar. Kapılar açıldığında ise hastanenin terk edildiğini görürler. Her çıkışa ulaşmaları bir başka kabusa dönüşür.. Karanlıktan gelen yaratıkların korkunç saldırıları ile artık başbaşadırlar.. Bu garip hastane onları yakalamaya çalışan bir Ölüm Kapanına dönüşür..
dilaraKatılımcıbir güneş bir de kuş çizerdim
dilaraKatılımcırinoloji
dilaraKatılımcıyağmurrr;)
alttaki dans etmek mi şarkı söylemek mi..?
dilaraKatılımcıyeğenim:)
ülfet..?
dilaraKatılımcıhayırr ya çok sinir bozucu birşey bu:laugh: bir türlü sayamıyorum:icon4:
dilaraKatılımcı:bravo:
dilaraKatılımcıkuru:happy:
heyy alttaki tarkan’ın eski şarkıları mı, yeni şarkıları mı..?
dilaraKatılımcı:icon4:
:icon4:
dilaraKatılımcısüperrrr resimler:flowers:
emeğine sağlık murat abi..
dilaraKatılımcıElif.. wrote:Teşekkür ederim:) merak ettiğim konular hakkında bilgi aldım. çok güzel bi site :)memnun kaldım yani[hr]
siz öğrenci misiniz?mezun mu?sitemizden memnun kaldığına sevindim:flowers:
ben mezun değilim, öğrenciyim..
dilaraKatılımcıaramıza hoşgeldin elif..:flowers:
merak ettiğin herşeyi sorabilirsin..
- YazarYazılar