Giriş Yap

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 2,176 ile 2,190 arası (toplam 4,844)
  • Yazar
    Yazılar
  • blankdilara
    Katılımcı

teşekkürler..:flowers:

yanıtla: selamlar #48923
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]aramıza hoşgeldiniz:flowers:[/size]

yanıtla: MESLEĞİNİZ HAKKINDA BİLGİ İSTİYORUM #48876
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]ben mesleğimi çook seviyorum, ileride de severek yapacağım..:flowers:

sende benim gibi düşünüyorsan hiç durmadan tercihlerin arasına yaz derim;)[/size]

yanıtla: Selam #48867
    blankdilara
    Katılımcı

yanıtla: hayvanlar aleminde aşk başkadır.. #48848
    blankdilara
    Katılımcı

23659675ir2.png

68822208tx4.png

37659380tc8.jpg

96076707ld9.jpg

yanıtla: hayvanlar aleminde aşk başkadır.. #48847
    blankdilara
    Katılımcı

36456501iu7.jpg

17040169fd3.jpg

20235381ra2.png

yanıtla: hayvanlar aleminde aşk başkadır.. #48846
    blankdilara
    Katılımcı

43868828pr0.jpg

85159566na6.jpg

75694209qm8.jpg

yanıtla: karınca akvaryumu.. #48845
    blankdilara
    Katılımcı

74282371el9.jpg

99314968vt3.jpg

51663682tb7.jpg

yanıtla: karınca akvaryumu.. #48844
    blankdilara
    Katılımcı

my.php?image=70661157wo2.jpg

99602569xp4.jpg

51947232nn3.jpg

yanıtla: selammmmm #48843
    blankdilara
    Katılımcı

yanıtla: sebzeLer canLanıp hayvan oLursa.. #48842
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]beğenmenize sevindim arkadaşlar..:flowers:[/size]

yanıtla: milli takım çeyrek finalde #48833
    blankdilara
    Katılımcı

[size=large]Terim: Mucizeler zaman alır[/size]

[size=medium]Buraya gelirken keyif veren, kazansa da kaybetse de manşetlere çıkacak ve kendini hatırlatacak bir takım olacağız demiştim diyen Terim, genel olarak oynanan oyundan memnun olduğunu, turnuvaya Portekiz ile başlamanın kolay olmadığını ve o maçın da kötü oynandığını düşünmediğini ve taktiksel açıdan doğru oynandığını söyledi.

Oyuncularımı soyunma odasına “Allah utandırmasın” diye gönderiyorum diyen Term, milyonlarca insanın bizimle birlikte olduğunu görmenin kendisini çok mutlu ettiğini, ancak kaybetseydik de ben hemen oracıkta darağacağına asılabilirdik dedi.

Turnuvada gol atınca kazanamayan iki takım olduğunu, bunların birinin Çek Cumhuriyeti birinin de İsviçre olduğunu ve milli takımın ikisini de yendiğini söyleyen Fatih Terim, fizik olarak iyi durumda olduğumuzu, baskının bizim için önemli bir silah olmaya başladığını söyledi.

“70. dakikanın ardından yazdıklarınızı çöpe attığınız için kusuruma bakmayın. Benim odamda bir yazı var, Mucizeler zaman alır diyen Terim, “Kusura bakmayın mücizeler zaman alıyor. Turnuva sürecinde de bu tip rahatsızlıklar vereceğimizi özür dileyerek şimdiden belirtmek istiyoruz. Oyuncularım aslan gibi mücadele ediyorlar ve ben de bundan dolayı çok mutluyum dedi.

Oyuncuların ilk yarıda iyi oynamadıklarını, rakibin daha iyi olduğunu söyleyen Terim, daha önce hiç yenemediğimiz bir takımı 2-0’dan son 20 dakikada atılan gollerle yenebileceğimizi söyleselerdi inanır mıydınız, zor ama biz inandık” dedi.

2-2 olduktan sonra oyuncularına “gidin” dediğini söyleyen Terim, herkesin penaltıya razı olduğu durumda ben gidin dedim, bu durumda oyuncunun da hoca böyle düşünüyorsa tamam ben üçüncü golü attım diye düşündüğünü söyledi.

HIRVATİSTAN MAÇI

1996’ya göre şartların çok değiştiğini söyleyen Fatih Terim, Hırvatistan takımının grup maçlarında ve finallere başarılı bir takım olduğunu ama tek maça düştüğümüz için artık serilerde isimlerin ve daha önce alınan sonuçların bir değerinin olmadığını söyledi.

Hırvatistan’ın gruptaki son maçında as kadroyla çıkacağını sanmadığını, bu maçı izlemeye teknik ekipten birinin gideceğini, zaten Hami, Abdullah ve Tuna hocanın bütün turnuvayı izlediğini ve her gün işi bitenin gelip rapor verdiğini söyledi. Ama Hırvatistan maçını belki de kendisinin izleyebileceğini söyledi.

Yarı finalde kiminle oynanacağının önemli olmadığını söyleyen Terim, ”Yarı finale yükselmiş bir takım artık son 4 takım arasına kalmış demektir. Avrupa’nın en güçlü 4 takımından birisi olmuşsanız kiminle eşleşeceğinizin önemi yoktur” dedi.

”TUNCAY GİBİ BİR KAÇ OYUNCUM OLSUN İSTERİM”

Tuncay’ın eleştirilmesi konusunda ise Terim, ”Bir şey kazanacaksak hep beraber kazanmalıyız. Bir oyuncu düşünün ki, nereye koyarsan orada oynuyor. Bir oyuncu düşünün ki istatistikleri alt üst ediyor. Aklıma kalecilik geldi. Gezdiremeyeceğiniz bir yer yok. Fedakar bir çocuk, kilit oyuncularımızdan biri. Eleştirilere katılmıyorum. Onun gibi birkaç oyuncum olmasını isterim yürekli. Teknik kapasite her zaman aynı olmayabilir. En ciddi yerlerde, fizik mücadelesi yapması gereken yerlerde oynadı. Tuncay gibi, Nihat gibi, Hamit gibi futbolcular güvenilmesi gereken futbolculardır. Yetenekli oyunculardır” dedi.

EKSİK OYUNCULARIN DURUMU
    6-7’ye yakın oyuncumuzun hasarlı olduğunu söyleyen Terim, Servet, Emre Güngör, Emre Belözoğlu, Nihat, Hakan Balta ve Aurelio’nun sakat olduğunu, MR’a gideceklerini ve daha sonra son durumlarını öğreneceklerini söyledi.

Terim, Hırvatistan maçında, Çek Cumhuriyeti maçının 90. dakikasında kırmızı kart gören kaleci Volkan’ın yerine Rüştü’nün oynayacağını da söyledi. Sarı kart cezalısı Aurelio’nun bölgesinde ise sakat oyuncularının çok olduğunu hatırlatan Terim, ”Hasar tespitinden sonra karar vereceğiz. Ancak şu anda zor gözüküyor. Emre Güngör’ü çıkarabiliriz kadrodan. Tümer’in durumu iyi değil. Emre Belözoğlu ortada” dedi.

“SERVET ÖRNEK OLACAK BİR FUTBOLCU”

Fatih Terim, Servet’in sakat sakat oynamak istemesinin aslında örnek alınacak bir davranış olduğunu, ancak ne kendisinin ne de sağlık ekibinin onun sağlığını zora sokacak bir durumda oynamasına izin vermeyeceğini ifade ederek, ”Servet’in özverisini veya ağrıya karşı olan toleransını diğer oyuncu ile karşılaştırırsak ortaya çıkar. Ama futbol hayatını riske etmem. Maçlar kaybedilir ama oyuncularımı kaybedemem. Bazı insanlar acıya karşı toleranslıdır. Son antrenmanlar hariç hiç çıkmıyor. Sağlık ekibi ile akraba oldular. Yemekten yemeğe görüyorum. Serbest bırakıyorum. Kendini üzecek, kendisini sıkıntıya sokacak olayın altına imza atmayız. Profesyonel anlamda örnek olacak bir futbolcu” diyerek sözlerini tamamladı.

ntvspor.net[/size]

yanıtla: Son PosT. #48799
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]sen öyle san:whistling:[/size]

yanıtla: Selamun Aleyküm #48681
    blankdilara
    Katılımcı

yanıtla: 23.Dönem TBMM Veteriner Hekim Milletvekilleri #48534
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]veteriner milletvekilleri halimizi anlayıp inşlh bizim yararımıza da işler yaparlar:flowers:[/size]

15 yazı görüntüleniyor - 2,176 ile 2,190 arası (toplam 4,844)