Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
dilaraKatılımcı[size=medium]aramıza hoşgeldin:flowers:[/size]
dilaraKatılımcıhayır:icon7:
alttakinin finalleri bitmiş:whistling:
dilaraKatılımcı[size=medium]hayır:sleep:
alttaki ailesinden çok uzaklarda:sm_cry:[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]eğer istanbul, ankara, izmir gibi büyük illerde çalışmak istiyorsnz mezun olduktn sonra pet-shop(özellikle kedi,köpek,balık,kplmbğa..üzerine) açabilirsnz.hatta istanbulda o kdr güzel veteriner hastaneleri var ki anlatamam.buralarda da çalışma imkanınz olablr.
ama kırsal kesimde çalışmk istiyrm derseniz burada daha fazla imkan vardır ama maddi olarak şehirdeki gibi fazla para alamazsnz.örneğin benim yeğenimin kedisi hastalandı.bir vet.e götürüp getirmesi,röntgeni ıvırı zıvırı 1milyara mal oldu.
adam günde 4-5 hastaya baksa yeter.[/size]23 Mayıs 2008: 15:15 yanıtla: Özel Cerrahi-TOPALLIKLAR/KAS-TENDO-TENDOVAGİNA-BURSALARIN HASTALIKLARI 4 #48510
dilaraKatılımcı[size=small]beğenilerek inceleniliyr, belki de masaüstüne indirilyr ama istenen sadece bir teşkr..bunu çok görmeyelim;)[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]çok haklısın ama ben alıştım bile..
birileri emek harcayıp birşey yazıyr, tek istediği sadece bir teşkr..bir-iki dışında emeğe saygı gösteren yok..benim dersim olsaydı mutlaka yazardım;)[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]aramıza hoşgeldiniz:flowers:[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]samsun:flowers:[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]malesef kendim gireceğim sınava:happy::icon6:
heyy alttaki bi biskrem versem beni hastaneye götürür müsün??
(her dk bi yerimi sakatlıyrm, adım sakara çıktı :w00t:[/size] )
dilaraKatılımcı[size=small]fenerbahçe :bravo:
alttaki kankan mı yoksa sevgilin mi??:icon9:[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]bir mezun olarak bilgilerinizi ve deneyimlerinizi bizlerle paylaşırsanız çok mutlu oluruz..
sizlerden öğreneceğimiz çok şey var..[/size]
dilaraKatılımcı
dilaraKatılımcı
dilaraKatılımcı[size=medium]aramıza hoşgeldiniz:flowers:[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar:flowers:[/size]
- YazarYazılar