Giriş Yap

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 3,181 ile 3,195 arası (toplam 4,844)
  • Yazar
    Yazılar
  • blankdilara
    Katılımcı

25184853zp8.jpg

[size=small]Kupanın hikayesini anlattılar…

15.Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde ezeli rakibi Beşiktaş Cola Turka’yı 65-58 yenerek, bu kupayı 6. kez müzemize getiren Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız, FB TV’de canlı yayında kupanın hikayesini anlattı.[/size]

yanıtla: İŞTE YURDUM İNSANI #43473
    blankdilara
    Katılımcı

93212763zz6.jpg
    [size=small]bu da yurdum kedisi..:)[/size]

yanıtla: İŞTE YURDUM İNSANI #43472
    blankdilara
    Katılımcı

22951077wq3.jpg
    [size=x-small]işte yurdum insanı..?[/size]

yanıtla: Trabzonspor’da ‘değişiklik’ yok #43457
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]18. dakikada Gökdeniz’in soldan getirip ortaladığı topa kale önündeki Umut vurdu. Kaleci Bülent’ten dönen meşin yuvarlağa bu kez Ayman dokundu, ancak yetişen Kalabane tehlikeyi uzaklaştırdı.

25. dakikada Selçuk’un sağ kanattan ceza alanına gönderdiği topa Holosko sert vurdu. Kaleci Jeferson, meşin yuvarlağı çelerek uzaklaştırdı.

37. dakikada Ferhat’ın uzun pasıyla rakip ceza alanına giren Holosko’nun, savunma oyuncularını çalımlayarak çapraz pozisyonda attığı sert şutta, top üstten auta çıktı.

38. dakikada Holosko’nun ceza alanı içinden attığı sert şutta, kaleci Jeferson’dan dönen topa yakın mesafeden Şener vurdu. Kaleci Jeferson ikinci pozisyonda da topu çelerek, mutlak golü önledi.

43. dakikada başının döndüğünü belirterek oyundan alınmasını isteyen Trabzonsporlu Hüseyin, yerini Ferhat’a bıraktı. Hüseyin, ambulansla hastaneye götürüldü.

50. dakikada Selçuk’un serbest atıştan kale önüne gönderdiği topa iyi yükselen Borbiconi, kafa vuruşuyla takımının golünü kaydetti: 1-0

59. dakikada Vestel Manisaspor yarı alanından gönderilen uzun topa hareketlenen Güven, hızla rakip ceza alanına girdi ve sert bir vuruşla, meşin yuvarlağı Jeferson’un solundan filelere gönderdi: 2-0

63. dakikada Gökdeniz’in yakın mesafeden attığı sert şutta, top üstten auta gitti.

76. dakikada organize gelişen Vestel Manisaspor atağında fark 3’e çıktı. Uğur’un pasında topu kontrol eden Metin, ceza alanına girdi ve sağ çapraz pozisyonda yaptığı sert vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 3-0

90. dakikada Güven’in ceza alanı dışından attığı şutta, önce Tolga’nın ayağına, sonra da kale direğine çarpan top kornere çıktı.[/size]

yanıtla: Trabzonspor’da ‘değişiklik’ yok #43456
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]VESTEL MANİSASPOR: 3-TRABZONSPOR: 0

Stat: 19 Mayıs

Hakemler: Hüseyin Göçek xx, Serkan Ok xx, Erdem Bayık xx

Vestel Manisaspor: Bülent xxx, Dvornik xxx, Borbiconi xxx, Kalabane xxx, Ferhat xxx, Uğur xxx, Güven xxx, Şener xxx, Selçuk xxx (Dk. 81 Sezer ?), Metin xxx (Dk. 83 Okan ?), Holosko xxx (Dk. 81 Rafael ?)

Trabzonspor: Jeferson xx, Tayfun x (Dk. 55 Ergin x), Tolga x, Erdinç xx, Celaleddin x, Hüseyin x (Dk. 43 Ferhat x), Serkan xx, Ayman xx, Ceyhun x (Dk. 67 Mustafa x), Gökdeniz xx, Umut x

Goller: Dk. 49 Borbiconi, Dk. 59 Güven, Dk. 76 Metin (Vestel Manisaspor)

Sarı Kartlar: Dk. 5 Bülent, Dk. 29 Kalabane, Dk. 37 Şener (Vestel Manisaspor), Dk. 19 Erdinç, Dk. 61 Gökdeniz, Dk. 62 Ceyhun (Trabzonspor)[/size]

yanıtla: futbolcularımızdan haberler #43455
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]Alex’ten penaltı yorumu: Skandal

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan Kaptan Köşkü isimli programda soruları yanıtladı.

Ligin 10. haftasında 2-1 kazanılan Kasımpaşa maçını da değerlendiren sarı-lacivertli takımın kaptanı Alex, “Oyuncularımız 2-0 dan sonra maçı kazandık diye düşündükleri için böyle bir oyun oldu. Ama sonra toparlanmasını bildik. Volkan da o gün iyi günündeydi. Appiah da çok iyiyiydi. Maç oynayarak, daha doğrusu eksiklerini tamamlayarak bizim tanıdığımız Appiah olacak. İyi bir galibiyet aldık yavaş, yavaş çıkışa geçiyoruz. Galatasaray maçındaki skandal penaltı olmasaydı, liderle aramızda pek fark kalmayacaktı” diye konuştu.

Ligdeki Beşiktaş maçıyla ilgili olarak da Alex, “Beşiktaş maçının tehir edilmesi gereksiz. Bu planlama zaten daha önce yapıldı. Beşiktaş derbisi zor bir maç. Kaliteli oyuncuları var ama, kendi sahamızda ve taraftarımızın önünde hem galip gelmek, hem de zirveye yaklaşmak istiyoruz. Pozitif bir skor bizi ligde iyi yere getirir” dedi.

Alex takımdan ayrı kalmasına neden olan sakatlığıyla ilgili olarak, “Sakatlığımla ilgili net bir şey yok. Ama bu sakatlığın, eski sakatlığımla da ilgisi yok. Sahaya ineceğim tarihe teknik kadro karar verecek. Ben topla eskisi kadar haşır neşir olmadan sakatlığımın ne olduğunu bilemem ama, anladığım kadarıyla Beşiktaş ve PSV maçında oynayacak durumda olacağım” diye konuştu.

Gaziantepspor ile yapacakları kupa maçına da değinen Alex, “Kupada da iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Bu yüzden geniş bir kadromuz var. Bu zor dönemden mutlu çıkacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Vederson’un Milli Takım’la adının anılmasını, “Bizim içinde güzel olur. Umarım çağrılır ve Fenerbahçe’nin bir oyuncusu daha Milli Takım’da olur” diyerek yorumlayan Alex, son günlerde gelen şehit haberleri ve ulusumuzun yaşadığı acılarla ilgili olarak da, “Türkiye’de bize karşı inanılmaz bir misafirperverlik var. Gün içinde her şeyi birlikte yaşıyoruz. Daha doğrusu Türkiye’de kendimizi buluyoruz. Bu yüzden de sadece mutlu günlerde değil, acılı günlerde de birlikte üzülüyoruz” diye konuştu.[/size]

yanıtla: Erdal İnönü hayatını kaybetti #43454
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]ERDAL İNÖNÜ KİMDİR?

İsmet İnönü’nün oğlu olan Prof. Dr. Erdal İnönü, 1926’da Ankara’da doğdu. Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü’nü bitirdi, California Institute of Tecnology’de master ve doktora yaptı.

İngilizce ve Fransızca bilen İnönü, fizik alanında Ankara Üniversitesi, ODTÜ ve Boğaziçi Üniversitesi’nde öğretim üyeliği yaptı.

ODTÜ Rektörlüğü de yapan İnönü, TÜBİTAK Bilim Kurulu, AEK, UNESCO Yürütme Kurulu Üyesi, TÜBİTAK Temel Bilimler Araştırma Enstitüsü Müdürü olarak görev yaptı.

17 (Ara Seçim), 18 ve 19’uncu Dönem İzmir milletvekilliği yaptı. Sosyaldemokrat Halkçı Parti Genel Başkanlığı’nı yürüten İnönü, devlet bakanı ve başbakan yardımcısı, başbakan vekili görevlerinde bulundu.

Evli olan Erdal İnönü bir süredir ABD’de kanser tedavisi görüyordu.[/size]

yanıtla: yardım a ihttiyacım var #43453
    blankdilara
    Katılımcı
    yanıtla: BEST FM ..TOP 20 #43452
    blankdilara
    Katılımcı

:bravo: :bravo:

blankdilara
    Katılımcı

51267366bv3.jpg

blankdilara
    Katılımcı

51125597ux4.jpg

blankdilara
    Katılımcı

60746822qt7.jpg

[size=medium]Salon: Atatürk
    Hakemler: Erşan Kartal, Alper Özgök

Fenerbahçe: Esmeral 7, Birsel 10, Begüm, Brown 8, Melike 5, Nevriye 13, Pondexter 16, Branzova 6, Tuğçe

Beşiktaş Cola Turka: Nilay 8, Sariye 8, Zanze18, Lovelace14, Hayden 8, Spiriç, Seda, Dilek, Nazlı 2, Esra

1.Periyot: 12-13
    Devre: 32-32
    3. Periyot: 50-42
    Beş Faulle Çıkan: Hayden 38.01 (Beşiktaş Cola Turka)[/size]

yanıtla: bayramı coşku ile kutladık :) #43447
    blankdilara
    Katılımcı

37476015wo8.jpg

yanıtla: bayramı coşku ile kutladık :) #43446
    blankdilara
    Katılımcı

47044424jv1.jpg

yanıtla: bayramı coşku ile kutladık :) #43445
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Savarona Yatı’nda Cumhuriyet Balosu:bravo:

1907 Fenerbahçe Derneği’nin geleneksel Cumhuriyet Balosu, Ulu Önder Atatürk’ün yatı Savarona’da gerçekleştirildi.
    1907 Fenerbahçe Derneği’nin Kuruçeşme’de demirli Atatürk’ün yatı Savarona’da gerçekleştirdiği Cumhuriyet Balosuna Başkanımız Aziz Yıldırım, Genel Sekreterimiz Vedat Olcay, asbaşkanlarımız Ali Koç, Murat Özaydınlı, Şekip Mosturoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ömer Temelli, Hakan Dinçay, Ünal Uzun, Turan Şahin, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Süheyl Batum, Profesyonel Futbol Takımı İdari Menajerimiz Volkan Ballı ve oyuncularımızdan Roberto Carlos ile çok sayıda davetli katıldı. Gecede bir konuşma yapan Ali Koç, Fenerbahçe’nin büyük bir gelişim süreci geçirdiğini söyledi. Konuşmaların ardından Ali Koç ve oyuncularımızdan Roberto Carlos, Prof.Dr. Batum’a imzalı bir 100. yıl forması hediye etti. Baloya katılan, Fenerbahçemizin dünyaca ünlü yıldızı Roberto Carlos, Savarona Yatı’nı da gezdi. Atatürk’ün kaldığı odayı ve kullandığı eşyaları inceleyen Roberto Carlos’a, Ulu Önder Atatürk ve onun Türkiye Cumhuriyeti için taşıdığı önem hakkında bilgiler de verildi.[/size]

15 yazı görüntüleniyor - 3,181 ile 3,195 arası (toplam 4,844)