Giriş Yap

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 3,166 ile 3,180 arası (toplam 4,844)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: DERS NOTU İSTEK BÖLÜMÜ #43596
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]hibridasyon ve bastard (özellikle at,sığır ve koyun hibritleri) ile ilgili döküman lazım..:flowers:[/size]

yanıtla: SON HARFTEN KELİME SÖYLE #43559
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]interspesifik[/size]

yanıtla: o mu? bu mu? #43555
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]ikisini de çook severim:laugh:

türk sanat müziği mi yoksa türk halk müziği mi..?[/size]

blankdilara
    Katılımcı

[size=small]gönlüme bir eğlence isterim olsun…:w00t:[/size]

yanıtla: bu cama bişe yasınn:D #43547
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]:laugh:yok Canım yaa sadece cama öyle yazdım:icon6:[/size]

blankdilara
    Katılımcı

[size=x-small]ben de üye oldum arkadaşlar:flowers:[/size]

yanıtla: Fortis Türkiye Kupası #43538
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
    Hakemler: Barış Şimşek, Asım Yusuf Öz, Mustafa Sönmez

FENERBAHÇE : Volkan Babacan, Gökhan, Can, Yasin, Uğur, Kazım, Appiah(Dk. 64 Gürhan)(Dk. 81 Vederson), Selçuk, Kemal, Ali(Dk. 82 Deivid), İlhan

GAZİANTEPSPOR : Ömer, Barış, Mehmet Çoğum, Tchani, Ergün(Dk. 64 Metin), Murat(Dk. 72 Volkan), Özgür, Zurita, Ekrem, Erdal(Dk. 81 Uğur), De Nigris.

Kırmızı Kart: Dk. 88 Zurita (Gaziantepspor)
    Sarı Kartlar Dk. 47 De Nigris, (Gaziantepspor), Dk. 53 Selçuk (Fenerbahçe)[/size]

yanıtla: Fortis Türkiye Kupası #43537
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]
    Fortis Türkiye Kupası C Grubu ilk hafta maçında, Fenerbahçemiz ile Gaziantepspor, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlanınca, her iki takım da grup maçlarına birer puanla başladı.

15′ Zurita’nın ceza alanı dışından sert şutunda, top üstten auta çıktı.

29′ Kemal’in sağdan ortasında, ceza alanı içinde müsait durumda topla buluşan İlhan’ın vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta gitti.

37′ Kemal’in sağdan kullandığı korner atışında, ön direkte Selçuk’un vurduğu top, yan ağlarda kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz 0-0 sona erdi

76′ Soldan çalımlarla ceza alanımıza giren Metin’in çaprazdan vuruşunda, kaleci Volkan Babacan’dan dönen topu savunmamız uzaklaştırdı.

86′ dakikada Uğur’un orta sahadan uzun pasında, savunmanın arkasında ceza alanı içinde kaleci Ömer ile karşı karşıya kalan İlhan topa iyi vuramadı.

90′ Vederson’un ceza yayı üzerinden sert şutunda, top önce üst direğe sonra yere çarparak dışarı çıktı. Bu pozisyonda Vederson, topun çizgiyi geçtiğini iddia ederek hakeme itirazda bulundu. Ancak hakem ‘devam’ kararı verdi. Maçın tekrar görüntülerinde, topun çizgiyi geçtiği ve pozisyonun gol olduğu anlaşıldı.

90+4′ Gökhan’ın ceza alanı dışından vuruşunda, top yandan auta gitti ve karşılaşma başladığı gibi 0-0 berabere sona erdi.[/size]

yanıtla: doktorculuk #43536
    blankdilara
    Katılımcı
    ericclapton wrote:
    Var var da sen bilmiyon..sen en iyisi bir psikoloğa gitt…

[size=small]ne işim var psikologta yaa:laugh:[/size]

yanıtla: doktorculuk #43481
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]:bravo:en iyisi eldivenle dolaş:bravo:
    doktor benim hiç bir şikayetim yok valla:w00t:
    [/size]

yanıtla: Yataktaki 7 Pozisyon #43480
    blankdilara
    Katılımcı

53835698mr0.jpg

yanıtla: Yataktaki 7 Pozisyon #43479
    blankdilara
    Katılımcı

27926443uh7.jpg

yanıtla: İşte dünyanın en küçük annesi! #43478
    blankdilara
    Katılımcı

[size=x-small]bana da ”montaj” gibi geliyor…
    5 yaş öncesi ergenliğe erişme ender de olsa rastlanabilir ama o yaşta hamile kalmasına,onu da bırakın sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmesine asla inanmıyorum..:sleep:
    [/size]

yanıtla: futbolcularımızdan haberler #43477
    blankdilara
    Katılımcı

16164143it6.jpg

[size=medium]Kezman yarın ameliyat oluyor:sm_cry:

Sağ dizindeki şikayeti nedeniyle uzun zamandır sıkıntılı günler geçiren Sırp oyuncumuz Mateja Kezman, Katar’da, yarın, sağ dizinden artroskopi ameliyatı olacak. Bugün yeniden sağlık kurulumuzun kontrolünden geçen ve raporuyla birlikte özel bir uçakla Katar’a gidecek olan oyuncumuz, yarın sabah saat 09.00’da Dr.Popoviç’in Katar’daki kliniğinde artroskopik bir ameliyat geçirecek. Bugün sağlık raporları ile birlikte Kulüp binamıza gelen ve Başkanımız Aziz Yıldırım’la görüşen Kezman’ın, önümüzdeki hafta sonu Türkiye’ye gelerek rehabilitasyon çalışmalarına başlayacağı ve 3-4 hafta içinde de sahalara dönebileceği belirtiliyor.[/size]

blankdilara
    Katılımcı

51742286gp8.jpg

[size=small]FB TV’de Ömer Koçsan’ın sunduğu ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1097 tribününden gerçekleştirilen Gündem Özel programına, dün akşam kazandıkları 15. Cumhurbaşkanlığı Kupası ile birlikte katılan Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımızın oyuncuları ile teknik ekip, yaşadıkları sevinç, mutluluk ve takımın hedefleri hakkında açıklamalar yaptı. Programın tekrarı, bu gece yarısından sonra saat 01.00’de FB TV ekranlarında olacak.

53535770xz7.jpg[/size]

15 yazı görüntüleniyor - 3,166 ile 3,180 arası (toplam 4,844)