Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
dilaraKatılımcı[size=small]“Gruptan çıkmak için savaşacağız”
Brezilyalı oyuncumuz Roberto Carlos, PSV ile yaptığımız karşılaşmanın ardından FB TV’ye şu açıklamalarda bulundu: “Deplasmanda 1 puan almayı başardık. Önümüzdeki maçlarda istediğimiz sonuçları almak için çaba harcayacağız. Çünkü son maçımız CSKA ile içerde, ondan önceki maçımız ise deplasmanda ve Inter’le. İçeride oynayacağımız maçları kazanmalıyız Gruptan çıkma şansımızı son maça bırakmak istemiyoruz. Deivid’in gördüğü kırmızı kartta hakem bizi cezalandırdı. Her zaman olan bir pozisyona kırmızı kart gösterdi, hak etmediğimiz bir durumdu.”[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]“Sakatlığım pubiste değil”
Maç içinde sakatlanıp oyundan çıkan Alex, geçen hafta oynadıkları Konya mücadelesinde de ağrı hissettiğini belirterek “Bugün de maçın 20. dakikasında aynı bölgede ağrı hissettim. Kesinlikle sakatlığım pubis bölgesinde değil. Takımımı kötü etkilememek için oyundan çıktım. Beşiktaş karşılaşmasına yetişirim diye düşünüyorum. Deplasmanda PSV ve CSKA’dan puan aldık. Bu önemliydi. Kendi evimizdeki maçlarda seviyemizi yüksek tutarsak ikinci tura yükseliriz” dedi.[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]“Göreve her zaman hazırım”
PSV karşısında forma giyen oyuncularımızdan Gökhan Gönül, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada görev verildiği takdirde mücadeleye her zaman hazır olduğunu ifade etii. Gökhan, açıklamasında şunları söyledi: “Oynamam sürpriz değil. Zico herkesin hazır olmasını istiyor. Ben de bundan hareketle sürekli kendimi hazır tutuyorum. Fenerbahçe artık gruplardan çıkmalı. Bizim için önemli olan o. Bunun için çalışıyoruz.
Takımda herkesin şansı var. Bana da bu maçta sıra geldi. İyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Fenerbahçe’nin kaderini değiştirmek istiyoruz artık. İnşallah İstanbul’da PSV’yi yenerek ilk 2 şansımızı çok daha fazla yükselteceğiz.”[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]‘Galibiyete yakın taraf bizdik’
Teknik direktörümüz Zico, PSV maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Zico, alınan 1 puan ve maç hakkında şunları söyledi: “Maç içerisinde gole daha yakın olan taraf bizdik. Rakibimizin pozisyonu neredeyse yok gibi. Yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Deivid’in kırmızı kartından sonra geri çekilmek zorunda kaldık ancak buna karşın rakibe pozisyon vermedik.”
Zico, karşılaşmada mücadele eden oyuncularımız da değerlendirdi ve şunları söyledi: “Semih bugün çok hareketliydi. Topun bizde kalmasını sağladı. Takıma çok olumlu katkı yaptı. Gökhan verdiği mücadeleyle ve takımla olan uyumuyla iyi durumda olduğunu gösterdi. Potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Alex eğer maç içinde oyuna devam edemiyorsa problem ufak değildir. Durumu önümüzdeki günler belli olacak. Sakatlığının kötü olmasından korkuyoruz. En kısa sürede iyileşmesini umuyoruz. Ama onun yerine oynayacak futbolcularımız var. Zaten her zaman alternatiflerimiz hazır. Umarız bizi çok fazla yalnız bırakmaz. Bundan sonra daha iyiyle gidebileceğimizi düşünüyorum. Benim için futbolda sürpriz yoktur. Çalıştığımız zaman bunun karşılığını alırız. Çalışmaya devam edeceğiz.”[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]“Herkes görevini yerine getirdi”
PSV karşılaşmasının ikinci yarısında gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kalan oyuncumuz Deivid maç sonrasında şu açıklamalarda bulundu “Maçlarda kötü niyetli olmadım şimdiye kadar. İkili mücadeleye girdim sadece. Hakem pozisyonda kötü bir niyet olduğunu düşündü sadece. Bizi cezalandırdı bu kararıyla bir yerde. Ben de arkadaşlarımı yalnız bıraktığım için çok üzüldüm.
Orta sahada oynadığım zaman daha iyi hissediyorum. Yüzüm kaleye dönük oluyor. Kendimi rahat hissediyorum. Umarım böyle devam eder. Birçok gol şansı vardı. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kezman çok kaliteli bir oyuncu ama Semih de görevi çok başarılı bir biçimde yapıyor. Oynayanlara destek vermemiz gerek. Bugün oynayan bütün arkadaşlarımız görevlerini yerine getirdi.”[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]STAT: Philips
HAKEMLER: Howard Webb, Philip Sharp, Darren Cann (İngiltere)
PSV EINDHOVEN: Gomes , Kromkamp, Addo (Zonneveld dk. 58 ), Salcido, Marcellis , Bakkal (Aissati dk. 78), Simons , Perez , Mendez (Koevermans dk. 58 ), Lazovic , Farfan
FENERBAHÇE: Volkan Demirel , Gökhan, Lugano , Edu , Roberto Carlos , Deivid , Deniz , Mehmet Aurelio, Vederson , Alex (Ali Bilgin dk. 35 ), Semih (Colin Kazım dk. 72 )
KIRMIZI KART: Deivid (dk. 65) (Fenerbahçe)
SARI KARTLAR: Marcellis, Lazovic, Farfan (PSV Eindhoven), Mehmet Aurelio, Deniz, Lugano (Fenerbahçe)[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]
Şampiyonlar Ligi Grup maçında Fenerbahçemiz PSV ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Maç 0-0 berabere tamamlandı. Karşılaşmanın detayları şöyle:6′ Alex’in defansın arkasına uzun pasında ceza sahasında Semih’in kontrol edemediği topu kaleci Gomes, iyi bir zamanlamayla yumruklayarak uzaklaştırdı ve tehlikeyi önledi.
11′ Semih’in topuk pasıyla topla buluşan Deivid’in ceza sahası dışından yerden vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.
16′ Sol kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Addo’nun ceza sahasına ortasında arka direkte Kromkamp’un kafayla içeriye çevirdiği topu kale önünde Mehmet Aurelio uzaklaştırdı ve büyük bir tehlikeyi önledi.
20′ Vederson’un pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Alex’in pasıyla topla buluşan Deivid’in vuruşunda defanstan seken top yeniden Alex’de kaldı. Brezilyalı futbolcunun ikinci kez ortaladığı topu defans uzaklaştırdı.İKİNCİ YARI
49′ Deivid’in pasıyla ceza yayı gerisinde topla buluşan Mehmet Aurelio’nun vuruşunda top yandan auta çıktı.
53′ Roberto Carlos’un sol kanattan ceza sahasına ortasında Ali Bilgin’in kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.
54′ Ali Bilgin’in ceza sahasına gönderdiği topu kaleci Gomes elinden kaçırdı. Pozisyonu takip eden Semih’in dar açıdan vuruşunda Addo, son anda ayak koyarak kornere gönderdi.
55′ Roberto Carlos’un ara pasıyla sol çaprazdan ceza sahasına giren Ali Bilgin’in içeriye ortasında defansa da çarpan topu kale önünde Semih tamamlayamadı.
65′ Deivid’in Zonneveld’e yaptığı hareket sonrası maçın hakemi Brezilyalı oyuncuyu kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.
77′ Kromkamp’ın sağ kanattan ceza sahasına ortasında iyi yükselen Koevermans’ın kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.
83′ Roberto Carlos’un uzak mesafeden sert şutunda top kaleci Gomes’de kaldı.[/size]
dilaraKatılımcıyok geçebiliyormuş,dikey geçiş kılavuzunda yazıyor.(at antrenörlüğü,laborant-veteriner..vb. bölümler vet.e geçiş yapabilyrlrmş)
gördüğü dersler bizim 1. ve 2. sınıf derslerinin çoğunu kapsıyor..sadece uygulamalarını yapamıyor..
dilaraKatılımcı:bravo: :bravo:
dilaraKatılımcı[size=small]aramıza hoşgeldin:flowers:[/size]
dilaraKatılımcı:bravo:
dilaraKatılımcı[size=x-small]teşekkürler themem:flowers:[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]aramıza hoşgeldin:flowers:[/size]
dilaraKatılımcı[size=x-small]yok valla:sleep:
ben niye derslerden korkayım ki:icon6:
asıl onlar benden korksun:w00t:hey sen alttaki babandan çok korkuyrmşsn duyduğuma göre..?[/size]
dilaraKatılımcı:flowers:
- YazarYazılar