Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
dilaraKatılımcı[size=medium]
Oniki askerimizin şehit olmasına neden olan hain terörist saldırıya kulübümüzün ve onun resmi internet sitesi http://www.fenerbahce.org ‘un gösterdiği tepki, dünyaca ünlü Brezilya kaynaklı Globe Esporte internet portalının sayfalarına taşındı. Teröre tepki olarak ulusal bütünlüğümüzü sembolize etmek amacıyla Türk Bayraklarıyla donattığımız internet sitemizin görüntüsü,http://globoesporte.globo.com/ESP/Noticia/Futebol/Campeonatos/0,,MUL154129-4840,00.html linkiyle yayınlandı. Globo Esporte’de, takımımızda oynayan Brezilyalı oyuncular ve Teknik Direktörümüz Zico’dan da bahsedilerek, 12 askerin şehit edilmesinden sonra sitenin Türk Bayraklarıyla yayın yaptığı ve bu nedenle Beyonce konserinin iptal edildiği bilgilerine de yer verildi.[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]Hain bir terörist saldırı sonucu 12 askerimizin şehit olması nedeniyle; dünyaca ünlü yıldız Beyonce’nin kulübümüzün kuruluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda vereceği konserin Yönetim Kurulumuzun aldığı bir kararla son anda iptal edilmesi ve kulübümüzün tüm ulusumuzu ilgilendiren böyle bir konuda gösterdiği hassasiyet, tüm çevrelerde geniş bir yankı buluyor. Tüm spor camiasından, kulüplerden, her kesimden ve dünyanın her yerinden, kulübümüz ve yöneticilerimize, gösterilmiş olunan bu hassasiyet nedeniyle mesajlar gelmeye devam ediyor.Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu Fenerbahçe camiasının, bu alçakça saldırıya karşı sergilediği duruş, gösterdiği tepki ve aldığı tavır her kesimden büyük destek görüyor.[/size]
dilaraKatılımcı:icon12: :icon12: :icon12: :icon12: :icon12: :icon12:
dilaraKatılımcı[size=small]aramıza hoşgeldin:flowers::flowers:[/size]
dilaraKatılımcı[size=x-small]:flowers:geçmiş olsun konyalı:flowers:[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]her zaman azar işitiyorum müzik yüzünden:icon6::laugh::w00t:ama müzik dediğin de bağıra çağıra,son ses dinlenir değil mi ama:flowers::flowers:
heyy sen alttaki en son ne zaman birisinin sözünü dinlemediğin için çok pişman oldun..??[/size]
dilaraKatılımcı:icon7::icon7::mellow:
dilaraKatılımcı[size=x-small]tabii sorabilirsiniz ama biraz acele edin:icon6::w00t:lütfen[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]sesin uzaklaşır her bir adımda,hayat bizi almadan gidiyorum…[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]çocukken çok kayardım:icon6:yıllar oldu valla:laugh:
heyy sen alttaki en son ne zaman salıncağa bindin ??[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]yoq:whistling:
gülşen..??[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]embriyo:whistling:[/size]
dilaraKatılımcı[size=x-small]yalnızlık:flowers:
mutluluk mu sevinç mi..?[/size]
dilaraKatılımcı[size=x-small]yok pek iyi oynadığım söylenemez:icon6:ama basketbolu çok iyi oynarım:laugh:
heyy alttaki hasta olmuşsun..?[/size]
dilaraKatılımcı:icon6::icon6::icon6:
- YazarYazılar