Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
dilaraKatılımcı[size=x-small]belki de ilk gittiğim veteriner durumunun ne olduğunu anlayıp,hemen tedaviye başlasaydı hala hayatta olabilirdi….[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]R.Carlos: “İstanbul’da camilerden çok etkilendim”

Brezilyalı oyuncumuz Roberto Carlos, bir İspanyol gazetesiyle yaptığı röportajda İstanbul’u ve özellikle de camilerini övdü. İstanbul’un dünya üzerinde yaşanacak 3 yerden biri olduğunu söyleyen Roberto Carlos, özellikle kentteki camileri çok ilginç bulduğunu, ilk fırsatta gezmek istediğini ve camilerden çok etkilendiğini dile getirdi.
Marca muhabiri Havier Torves ile Samandıra Kamp Merkezi’nde bir röportaj yapan Roberto Carlos, Fenerbahçe’de önemli görevler üstlendiğini söyledi. Roberto Carlos, “Fenerbahçe’de belki kaptan değilim ama, burada çok önemli görevlerim var. Kulüp ve camia beni inanılmaz güzel karşıladı. Burada bir çok kişi beni idol gibi görüyor. İstanbul inanılmaz bir yer. Aynı gün hem Asya’da, hem Avrupa’da olabiliyorsunuz. Eskiden ‘Dünyada yaşanabilecek 2 yer var. Bunlar da Madrid ve Sao Paula’ diyordum. Şimdi bunlara İstanbul da dahil oldu. Özellikle İstanbul’daki camileri çok ilginç buluyorum. Camilerden çok etkilendim. İlk fırsatta gezmek istiyorum” dedi.
Kendisiyle ilgili düşüncelerini de açıklayan Roberto Carlos, “34 yaşındayım ve bu yaş için kendimi çok iyi ve mutlu hissediyorum. Gelecekteki planlarıma çok uygun bir kulüpteyim” diye konuştu.
Marca muhabirinin R.Madrid’in kötü sonuçlar alarak zorlandığı, bu konularda neler düşündüğü ve Madrid’ten niçin ayrıldığı yolundaki sorularını da yanıtlayan Roberto Carlos, “Bu durum biraz da Real Madrid yönetiminden kaynaklanıyor. Bazı yöneticiler genç ve tecrübesiz. Basın bu yöneticiler üzerinde önemli bir baskı kuruyor. Bu yöneticiler de basının bu baskısına dayanamıyor. Takım henüz yeni. Zorlanmasının nedeni de bu. Daha iyi sonuçlar alacaklarına inanıyorum. Ben Real Madrid’i şampiyon olarak bırakmak istediğimi daha önceden ifade etmiştim. Sözümü tuttum. Bu anlamda mutlu ve rahatım. Ama ben eski kulübümle hiçbir şey imzalamadım. Çünkü Murat Özaydınlı’ya söz vermiştim. Benim için söz imzadan daha önemliydi. Eğer bunu yapmasaydım, Fenerbahçe yerine başka bir takıma gitseydim işte o zaman Real Madrid’i aldatmış olurdum ve artık hiçbir taraftarın önüne çıkamazdım. Her zaman söylüyorum. Futbolu Fenerbahçe’de bırakacağım ama, burada antrenör olarak devam edeceğim” diye konuştu.[/size]
dilaraKatılımcı

dilaraKatılımcı
[size=medium]Fenerbahçemizi ziyaret eden Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad, kulüp defterimize ziyaret anısına yazdığı yazıda, duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Beşşar Esad, kulüp defterine yazdığı yazıda, “Kardeş Türkiye Cumhuriyeti’ni ziyaretim sırasında Fenerbahçe Spor Kulübü’nü ziyaret etmek ve geçtiğimiz bahar mevsiminde Halep’i ziyaretinizden sonra yeniden burada görüşmekten mutluluk duymaktayım. Bu ziyaretim sırasında müşahede ettiklerim, Türkiye’nin, spor dahil olmak üzere, her alanda yaşadığı büyük kalkınmayı göstermektedir. Kulübünüze, yönetici ve oyuncu olarak başarılar temenni ederim. Türk halkı için ilerleme ve refah dilerim” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.
Öte yandan, geçtiğimiz ay içerisinde kulübümüzü ziyaret eden UEFA Başkanı Michel François Platini de ziyaret sonrası kulübümüze bir mesaj gönderdi. Platini mesajında, “Altyapının kalitesinden ve özellikle Başkanının ve idarecilerinin nezaketinden çok etkilendim. Size çok iyi bir yıldönümü ve önümüzdeki 100 yıl için başarı diliyorum…Arkadaşça” ifadelerini kullandı.[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]:sm_cry:MARVEL GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM:sm_cry:AMA TEXAS’INDA DEDİĞİ GİBİ HERŞEYİN BİR SONU VAR..[/size]
dilaraKatılımcı[size=x-small]ARAMIZA HOŞGELDİN:flowers:[/size]
dilaraKatılımcı[size=x-small]uykum geldi benim yaa yatmaya gidiyorum:icon6:son post senin olsun themem:flowers:
:bravo: :bravo: :bravo:[/size]
dilaraKatılımcı:flowers:
dilaraKatılımcı[size=small]aynı bana benziyo:):)ama saçlarım daha uzun:laugh:
heyy alttaki anlat bakalım tek kelime ile imzanı..?[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]yok valla yarın evdeyim ders çalışacağım:happy:
heyy alttaki sen her dk gülüyormuşsun:laugh:[/size]
dilaraKatılımcı

dilaraKatılımcı[size=small]yok CAnım:icon6:halı saha kim ben kim:laugh:
heyy sen alttaki sizin oralara kar yağmış..?[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]Festivalde “Adem’in Trenleri” adlı filmle ödül için yarışacak sanatçılardan Cem Özer 2,5 yaşındaki oğlu Nejat ile gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özer, festivalin uluslararası hale getirilmesini desteklediklerini belirterek, eşi Nurgül Yeşilçay’la başrolü paylaştığı “Adem’in Trenleri”nin ödül için iddialı filmlerinden biri olacağını söyledi. Özer, Nurgül Yeşilçay’ın festival için önümüzdeki günlerde Antalya’ya geleceğini belirtti.
Özer, eşinin “Adem’in Trenleri”nin yanı sıra Fatih Akın’ın yönettiği “Yaşamın Kıyısında” filmindeki rolüyle, iki ayrı filmle festivalde yarışacağının hatırlatılması üzerine, “Nurgül çok heyecanlı tabii. Nasıl olsa filmlerden biri ödül alacak” diye espri yaptı.
Özer, jüride komedyen Cem Yılmaz’ın bulunmasını da “Ne güzel. Çok iyi bir karar. Eğlenceli de bir jüri olmuş” diye yorumladı.
Genç oyuncu Tuğba Ünsal da festivali çok önemsediğini belirterek, gelecek yıl rol alacağı 3 ayrı filmle, festivalde ödül için yarışmak istediğini anlattı.
Şahnaz Çakıralp ise festivale beşinci kez katıldığı belirterek, Altın Portakal’ın Türk Sineması için önemini vurguladı.
Grupla birlikte Avrasya Film Festivali’nde yarışan bazı yabancı film ekipleri de Antalya’ya geldi.[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]44. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin açılışı bu gece yapılacak. Festivale katılacak Türk ve yabancı sanatçılar Antalya’ya geldi.
İstanbul’dan aynı uçakla Antalya’ya gelen sanatçı grubu içerisinde bu akşam onur ödülü alacak Halil Ergün ile ünlü oyuncular Yusuf Sezgin, Şerif Sezer, Cem Özer, Tamer Karadağlı ve Şahnaz Çakıralp de yer aldı. Genç oyuncular Tuğba Ünsal ile festivalde sunuculuk yapacak olan Ceyda Düvenci de ilk gelen sanatçılar arasında bulunurken, sanatçılara, geçen yılın aksine bu yıl karşılama töreni yapılmadığı gözlendi.
Oyuncu Halil Ergün Antalya Havalimanı’nda, en uzun soluklu sinema festivali olan Altın Portakal’a katılmaktan mutlu olduğunu belirterek, “Geleneksel Altın Portakal Film Festivali, sinemamız için çok önemli” dedi.Sanatçı Şerif Sezer ve Yusuf Sezgin de Uluslararası Avrasya Film Festivali’ni bünyesine katan Altın Portakal’ın her geçen yıl daha ileri noktaya gittiğini vurguladı. Yusuf Sezgin ise genç oyuncuların da festivale katılmalarından memnun olduklarını söyledi.[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]sıkıcııı:sleep::sleep:
anlat bakalım tek kelime ile çizgi film:w00t:??[/size] - YazarYazılar